my beLOVEd follower

Monday, May 9, 2011

Sape jadi pengapit, next dia akan KAWEN?

Korang penah dengar tak pasal sape yang jadi pengapit, selalunye next turn dia plak kawen. ?
Korang pecaye ke?
Aku? memang TAK pecaye lah kan. Masa kak ella mintak aku jadi pengapit dia, agak keseganan disitu. Then cakap dengan kembar dia, kak elli, dia cakap ,

"Tak ape2 lah biLLa, kak ella dulu pon penah jadi pengapit masa umur dia 19tahun. umur 25 baru kawen ni ha. so, takde hal la.
;p"

Kali ni belah laki lak kat Perak. Kami sefamly konvoi dari KL-Batu Kurau. Sangatlah jaoh ok! and menginap kat Rest House Selama. Secara kebetulannya, aku bawak novel bawah neh ntuk dibaca. beli masa Bookfair aritu. cerita ni pon pasal dia gi ke Selama, Perak! so dapatla jugak aku bayangkan keadaan tempat tu sendiri. ;p memang agak pedalaman la disane.

Maaf, Saya Bukan BIBIK!

Tak payah citer panjang, jom layan gambaq lak. ^^

before berangkat ke rumah pengantin Lelaki.

simple je kan. tapi still lawa ^^

si gemok.
hanya tuhan n orang disana je yang tau betapa panas and sweating nya aku. -__-"

makan time!

err.kantoi gelojoh disitu. aiya~

mau balik sudah~ yeah!

p/s = Babai rumah! hye uia! *mood bajet semangat nak balik u.

14 juta orang sayang aku:

aleen aiden said...

heh~
pnah dgr pasal ni.tipu kot...hu3

beLLa said...

memang tipu pon. HAHA

✿....rossa alina....✿ said...

eee xske jadi pengapit..huhuhu..

tapi ada orang kate kalo jadi pengapit,lambat kawen..hahaha senang cite jangan percaya..jodoh semua ketentuan ALLAH.. :)

beLLa said...

lambat kawen lak ye? adoii~ tak nak la lambat sgt. ngee~
betul2. semua ketentuan ALLAH ^^

blogtilldrop said...

nice picta..

beLLa said...

hehe. thanx! ^^

aii si colourfulroses said...

Wow!

UIA gak?? Tahniah... dapat course apa??

beLLa said...

yup. psychology. btw, da 2nd year pun ^^

Cik Michiko said...

waaaah . .. lepas nie confirm cik bella pulak yang kawen kan . . hihihih

shark said...

hahah..
pngapit kawin pastu apa slahnyer..
dh ckup umo dh pn:)

beLLa said...

cik michiko : lepas ni tu brape taon lagi la. hehe~

beLLa said...

shark : yelakan. pengapit je. bukan kena kawen pon. ;p

LindaRahim said...

kwn sy (lelaki) ntah dah bebrp kali jd pengapit...semua kengkawan dia dah beranak pinak...tp dia asyik putus cinta jer...akhirnya...bru awal thn ni dia bertunang..

beLLa said...

alhamdulillah.^^ jodoh tu semua ALLAH dah tentukan. ;) jadinye jd pengapit ni takde kne mengne la kan ngan next kawen ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails