my beLOVEd follower

Saturday, May 14, 2011

Akhirnya terKELUAR jugak AMIR neh


Alhamdulillah. akhirnya dapat pon aku nak update belog neh. *aku tak tau sebnonyer blogger ade masalah. kire rezeki akula ni time aku ade masa nak update, blogger dah sihat. ;p

Tadi 1st time aku tengok Maharaja Lawak kat Finas. bukan dapat masuk pon. lepak luar je tengok kat skrin besau. punyerla ramai orang. Tema malam tadi, SILENT COMEDY. ala2 Mr. Bean , Tom & Jerry semua tu. Memang bestla semua! lagi2 in the end tu bile Amir keluar, tak nak cam bersorak plak orang kat sne. tak ley blah betol. sian plak aku tengok si Amir neh. tapi tu la, muka dia toye jela. cam takde perasaan.

Opening dah lawak gila ngan aksi nyangkung kumpulan SEPAH neh. then turn amir, aku pon tak paham ape yang dia nak sampaikan. seterus2nya, bestla jugak. lagi2 JAMBU ngan JOZAN en. memang TERBAEKK wokk! HAHA.

korang2 yang tak tengok lagi, jom usha kat youtube. ni link nya.

Aku bagi yang best2 je. laen korang ley tgk kat GuaTV. ^^
Sian Nabil ouh. timing salah, cam kureng sket dia minggu neh. yang aku perasan kan, ntuk silent comedy ni, yang berkumpulan semua best. yang solo kureng la. mungkin susa kot nak paham ape yang nak dibuat sorang2kan. huhu~

p/s = Al-Fatihah ntuk pakcik my dear yang meninggal pagi semalam. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Sian kat Kak Lin. Baru je kawen aritu. tskk~

12 juta orang sayang aku:

EZAD AMIR said...

ekk...man cmne mlm ni??

beLLa said...

man kureng jugakla. tak bpe best sgt. minat man ea? ^^

NURUL NAJWA said...

finally,mlm td amir buat lawak mr.bean kott.. hehe

beLLa said...

agk la. tp stil blur ape yang dia cube buat ;p

Anna Boleyn said...

hye..thanks sebab sudi dtg blog hana :)

kite pon baru start nak berjinak2 tengok maharaja lawak ni. memang kelakar+sengal arh diorang. suka JOZAN. :)

beLLa said...

no biggy ^^

nak release tension, memang best tgk maharaja lawak neh. tapi wat lg tension ble tgk ade yang wat lawak tak jadi ;p

LiFe KaMi said...

kami mmg minat 4 group ni ,jozan,jambu,nabil dgn sepah,, harap final biar 4 group ni yg bertanding baru best..:)

beLLa said...

same! HEHE. diowang memang the BEST kan! 2la. arap 4 dapat ke final. janganla wat top 3 je ;p

Mambang Terbang said...

jozan terbaekkkk...! ! ! :)

http://violencexx.blogspot.com/

Alin said...

charlie chaplin lagi best. ngee :D

beLLa said...

mambang terbang : setuju! ^^

beLLa said...

alin : itu undoubtable lah kan ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails