my beLOVEd follower

Monday, May 9, 2011

Hari-hari adalah Hari MAMA!

Salam uollls. semalam baru aku balik KL. sepatotnya Ahad aku dah balik u. tapi takpela. sok tengahari aku datang. mood nak cuti tak abes2 lagi lah. -_-" rasa kejap gile cuti neh. *memang sekejap pon. 2 minggu je. iskk. kalau aku tak amek shortsem, aku cuti sampai bulan 9. boleh jadi cikgu kat skola mak aku. ;p

bak to our topic, although aku tak buat entry special khas ntuk MAMA ku sayang, tapi aku tau.bukan 8 May je hari ibu. Its EVERYDAY ok! so do appreciate ur mom and make her happy always! ^^


apepun, HAPPY MAMA DAYS MAMA!
I LOVE U SOO MUCH!

p/s = hey, i have lot of stories to share here. tapi macam tak cukup masa. my fren cakap dekat bilik tak dapat line wireless. it shows that aku mesti tak dapat on9 selalu apatah lagi membebel kat belog neh. alaaa! T_T

2 juta orang sayang aku:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails