my beLOVEd follower

Monday, May 23, 2011

Johny Depp kesayangan ku! ;p


hye u guyz. semalam baru tengok citer Pirates of the Caribbean on Stranger Tides. for me, not bad la bcoz my HERO berlakon kan. ;p Ramai cakap citer ni kureng sket dari cite yang before ni. but who cares! aku dari dulu kot mengikuti cite neh.hihihi~ *yes. i'm being bias here. haha

aku bukan nak review pasal cite ni pon. nak share gamba2 HERO aku je. ngee~

he's soo talented! semua watak dia boleh bawak oh. and bukan watak yang sama lak tu. mesti pelik pelik and watak yang agak susah nak bawak.who agree with me?? sape setuju, boleh komen kat sini. ^^

enuf said. jom layan gambar. ;p

as a pirates.

as mysterious guy.

in Sweeney Todd.

ni sape tak tau? meh aku lepuk. haha
Johnny Depp as Willy Wonka the Weirdo ^^
banyak lagi yang dia berlakon, tp ni antara yang orang tau la citenye kan.

ade Penelope Cruz ouh dalam cite ke 4 neh. she's gorgeous!

adik aku minat mamat Philip neh. dia religious person dalam kapal tu. dia baek sangat! sanggup tolong selamatkan Syrena the Mermaid.

sape yang rasa nak tengok cite neh, berbaloi je pon. terhibur la dengan gelagat Jack Sparrow neh. for Orlando Bloom fans, sory la brader. dia tak berlakon dah ntuk movie kali neh. hihi~

last picture ok? promise.



TADAAA!

ohhh.caer sekejap.
hahaha


p/s = time shortsem ni rasa mase laju sangat. this Wednesday aku dah ade midterm. hadoyai~


20 juta orang sayang aku:

nabila saat said...

gud luk exam

Cik Yana said...

Nak tengok cite tu! Nak tengok! Uwaaa~ nak jugak berangan dalam panggung kononnya Johny Depp tu cik Yana yang punya. Hahahaha~ Najib! cepatlah buat wayang satu kat K.Terengganu ni. Hahaha~

Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

beLLa said...

thanx dear! ^^

beLLa said...

cik yana : wat ketas keje bg kat Najib soh wat wayang kat sane. hehe. Johny Depp cool gile! ^^

bdk johor said...

aduh!! lu g tengok pirates tak ajak wa eh. wa jer blum tengok lagi. tak boleh jadi ni. huhu

Izatie said...

I pon suka gila dekat Johny Depp ni ^____^

beLLa said...

bdk johor : alahai. aku pon tgk ngan family weh. cne nak ajak2 mbe2 ;p

beLLa said...

izatie : same2! jom gila sme2. hahaa

anamizu said...

wahhh abang johny ^___^
ensem3!! ahhh teruja sekejap..hihi

*cik ana sukela cermin mate bella yg kat header tu..
errr oakley ke rayban eh yg bella pakai tu??comel..hihi

kocix! said...

tumpang tgk gambo joni dep jap~

Husna Lana said...

waa tak tengok lagi pirates ni. anyway suka watak2 johnny depp ni. especially jack sparrow. haha funny je ^^

apik pehe said...

same gak nga makwe apik..peminat johnny deep..hehe

beLLa said...

anamizu : wah! abg johny tu. lagi taley blah. haha~

beLLa said...

kocix! : jemput2. tengok lama2 pon takpe ;p

beLLa said...

husna lana : kan kan. watak2 johny depp ni semua menarik tau. tak rugi tengok ^^

beLLa said...

apik pehe : rasenye memang ramai pompuan minat johny depp neh ^^

sha said...

suka johny Depp jugak..

He's sweet. he's smart.

mcm muka shaheizy sam daa..

beLLa said...

sha : agreed! tapi ni lagi macho dr sam lah. hehe

Siti Nadzirah Zakariah said...

terbaek r cite pirates in strange tides uw. best. dah tua dah jack an. haha. tua tapi maintain hensem :)

beLLa said...

yeah! tak kesa tua ke muda ke. janji maintain macho! hee~ ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails