my beLOVEd follower

Sunday, September 4, 2011

Cerita Raya Part 2 # Kisah Beraya dengan Afroman

Assalamualaikum w.b.t.

Hye guyz! Selamat Hari Ahad semua! Mesti busy je korang arini kan? Yang open housenya laen. Yang nak prepare ntuk naek cuti sekolahnya len. Yang dah naek cuti belajarnya laen. *err, apa beza cuti belajar ngan cuti sekolah? Apepun, raya still go on kan. hikk~

Aku saja buat cerita raya aku ber'part2'. Bunyi cam banyak je, tapi sebenornya saje ngade2. Syawal sebulan kot. Banyak mende boleh citer. Ye idak? ;p

Tak nak bebel panjang dah, meh aku kasi gambo afroman handsome sebijik.

Afroman says, SATU...!! Malaysia..!
*pandai bodek gov seh. keh3~

Lokasi : Batu Pahat.
Waktu : Selepas bersalam-salaman pagi raya.
Tarikh : 30 Ogos 2011.

Handsome tak Afroman tu? HAHAHA. Masa amek gambo ni, ramai betol peminat dia tau. Semua nak amek gambo dia dari pelbagai sudut. Aku siap bergambo kenangan lagi ngan Afroman tau. ^_^

Amacam? Agak macam real cam orang Negro tak? hihi~
*see the flower on his hair? kah3~

Ni actually abang aku lor. Sepupu akulah punya idea neh. Terjumpa rambot David Arumugam ni kat kampung, semangat suruh abang aku pakai. Taula anak2 sedare semua panggil dia Abang Black. LOL~

Ok. Itu saje citernya. Selamat berhujung minggu semua! ;D

psst = Sekarang abang aku tak abes2 nak nganjeng aku tau. Ape ape aku buat, mesti dia cakap, 'Nanti nak citer dalam belogla tu.' Cehh~ kecohh betul. *padahal aku yang kecohh. hihi ;p

9 juta orang sayang aku:

srikandi cinta said...

slmt hari raya jugak.salam lebaran :)

Azham Vosovic said...

afroman takde buat ucapan raya ke? utk org kampung dia hhahahaa

beLLa said...

@Azham Vosovic
afroman tu poyo je lebey. cakap bahasa diapun tak rety. hahahha

Aida Azryn said...

steady ah rambut dia! siap ada bunga2 cinta lagi. :B

acan ketot said...

sumpah abg ko cute..
hahaha..

anis aniesa said...

amboi beraya sakan nampak :)

beLLa said...

@Aida Azryn
haha. steady abes kan. keh3

beLLa said...

@acan ketot
kau jgn berani puji dia doh. kembang tak muat boxer dia nty. hahaha

beLLa said...

@anis aniesa
biasa brooo. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails