my beLOVEd follower

Tuesday, September 20, 2011

First time aku dapat doodle! ;D

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! Malam ini aku happy sangat ouhh! Tiba2 member aku cik Fathiah neh rajen pulak nak lukiskan doodle ntuk aku. Kalau aku nak buat, memang tahun bilelah baru nak siap kan. Malas amat sihhh~ hihi.


Comey tak comey tak?
Baek cakap comeyy.. Nanti cik Fathiah merajuk karang. hehe~

Cik Fa ni buat guna paint n photoscape je. Tak macam cik Dil. Pembuat doodle hebat tu. Dia guna photoshop ntuk buat doodle. So lebih cute and kawaii lah doodle2 yang dia buat. hee~ Cik Fa pun ape kurangnya kan.. ;D

Anyway, thanx a lott ye cik Fa. Anda nga ngantuk2 pon sanggup layan lukiskan doodle ntuk aku. Arigato-na~ ^_^

Err.Gambar takde kena mengena. Cuma nak cakap baju pink ni sama ngan doodle yang cik Fa buatkan. ngeh3~

psst = Ade sape2 lagi nak buatkan aku doodle moodle ni? *tak malu betul ;p

10 juta orang sayang aku:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails