my beLOVEd follower

Monday, September 12, 2011

Semangat! Datanglah!!

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! 12 hb sudah. dan ini adalah waktunya untuk kembali ke sekolah.. AYUH! *err.masuk belajar actually. Setelah 3bulan melepak kat rumah, rasa malas pulak lah nak naek cuti. adoyai~ Selamat aku amek shortsem, takdela banyak sangat buang masa kat rumah. For those yang cuti 5 bulan and tak kerja tu, mesti bosan duduk rumah en ;p

Hari ni baru aku balik uni. As usual, tak datangla untuk kelas first ni kan. Esok jela baru aku mula mencari-cari macam explorace kelas-kelas aku semua. huhuu~


Semangat belajar..Silalah datang cepat!!!
;p

Duhh~ Faktor bilik efek jugak aku takde semangat nak naek cuti neh. Awatla tinggi sangat. Tak dapat wifi lak tuu. Ottoke?? tskk.

psstt = Doakan my besties cik FATHIAH cepat sehat ok. Supposedly dia register sama ngan aku naek cuti ni. Tapi dia tak sehat pulak. Hari ni dia ada blood test. Hope takde ape ape lah. Doakan dia ye kawan kawan ;)

7 juta orang sayang aku:

LiFe KaMi said...

aja aja fighting..
semoga success selalu yer..

beLLa said...

hee~ thanx ye ;)

bujal X said...

*melontar semangat keada bella.

eliyaezlinalias said...

selamat menuntut ilmu adek...

beLLa said...

@bujal X
melompat2 semangat tu dtg. toce toce ;)

beLLa said...

@eliyaezlinalias
thanx kak ;D

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails