my beLOVEd follower

Friday, September 23, 2011

Shimino Japanese Crepe nyummy! ;D

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! Selamat hari Jumaat semua! Korang suka mencuba makanan baru tak? I mean kalau korang gi shopping kat mall tu, suka tak nak try something new? Macam usually makan kat kepsi n mekdi je, korang nak try makan Kenny Roger ke, Subway ke, Nandos ke.. mana mana lah. suka tak?

Kalau aku, idakla suka sangat nak cuba makanan baru, but if nampak menyelerakan je, memang aku melantak punye. hihi~ Orang kata dengan makanan jangan berkira sangat. Ye idak? ;p

Haritu aku jalan jalan kat TS, ternampak la pulak bas comey neh. Cutekan? Aku tengok menu dia terus tertarik nak beli tau. Lebih2 lagi jenis crepe. Selalu aku maen kat game je ntuk masak crepe ni, sekarang dah ada depan mata, HARUSLAH beli kan. ;)

Dengan ala ala kejakunan yang meninggi, aku usha2lah lauk pauk yang dipamerkan. ;p
*suke suki je panggil lauk pauk en.. kih3

Ni antara lauk pauknya lah ye anak anak. Benda yang paling menarik perhatian aku mestilah yang nombor 1 tu. Ada sosej woo. hihi~ yang laen tu macam tak konyang je. *padahal baru lepas makan bento teriyaki and makan kat Wendy's. HAHA. Sebenornya aku kureng sket ngan whipped cream neh. Tu yang tak minat yang buah-buahan tu.

TARAA! Inilah Chicken Sausage Crepe with Blackpepper sauce.
Sedapp woo! Boleh pilih nak sos ape. Antara cili, tomato or blackpepper.
Kualiti gambar amatla buruk. Tak dapat nak jelezkan korang ngan gambar yang menyelerakan ni. hihihi~

Model menggayakan makanan yang dipakai.
er, makanan yang dimakan actually. ;p

Last but not least, Aku si kepoh dengan spec baru.
Nak interprem jugekkk! ngeh3~

17 juta orang sayang aku:

~AmyLiana86~ said...

lawa bas tu..kat time square ke dik? b4 dis xde pun..huhu..skrg akak dh keje kat trg..susah la nk dpt menda2 mcm nie..huhu

Chachos Cheezy Wedges said...

mcm sedap je....
nak jgkkkk!!

anamizu said...

wahhhh mcm sedap je tengok :P

tieha ismail said...

okay that's so marvelous...i love it too~

Fara E's said...

sedapnyee !

Chachos Cheezy Wedges said...

boling jommmmm!! seyes nie... hahhaa

.::: Princess MOMOY :::. said...

argghhh...
selalu singgah situ kalau gi TS

beLLa said...

@~AmyLiana86~
aah kak.mmg byk mende baru kat ts pon. semua cool2 tau ^^

beLLa said...

@Chachos Cheezy Wedges
mmg sedap pon weh! dah abes. hihi

beLLa said...

@anamizu
mmg sedap woo ;D

beLLa said...

@tieha ismail
hihi. same2 ;p

beLLa said...

@Fara E's
sedap sgt! ;p

beLLa said...

@Fara E's
sedap sgt! ;p

beLLa said...

@Chachos Cheezy Wedges
mne nak tau kau seyez ke tak? aku nak kau belanjela ;p

beLLa said...

@.::: Princess MOMOY :::.
really? kte baru tau. pasni boleh beli lagi. hihi

.::: Princess MOMOY :::. said...

tu la. sedapkan
bestkan
kalau bawak kawan-kawan yang tak biasa gi TS, selalu singgah situ suruh diaorang cuba =)

beLLa said...

wah. sampai camtu sekali en. kalau cmni mmg g ts nak beli ni lg la ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails