my beLOVEd follower

Sunday, September 18, 2011

Johnny English Reborn lawak gila!

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! Selamat hari minggu semua! Ape plan korang arini? Takkan duduk uma je kot..;p For those yang rasa nak keluar tengok wayang, tapi still tak tau lagi citer ape nak tengok.. Aku syorkan korang tengok citer JOHNNY ENGLISH neh. Konfem tak rasa membazir! ;D

Jalan cerita dia tak lari banyak pon macam Johny English 1. Tapi ntuk korang release tension, lepak2 hari minggu, memang sesuai la citer2 camni kan. Awal2 dah terbahak-bahak aku ketawa weh! Mr.Bean kot berlakon! Mesti lawak punye muka serius dia tu. kah3~

Aku ni kalau tengok citer Mr. Bean, dari dulu tak pernah muakk oh. Sampai ke animated series dia pun aku layan. Kalau korang tak minat Rowan Atkinson ni, memang payah la kan nak suka citer ni. Tapi lawak dia memang buat aku geram je nak gelak tau. Bukan ape, sebab lawak dia bodoh sangat! hahahaha~

Kalau ade yang dah tengok, korang mesti suka jugak scene awal2 ni kan. Yang masa dia belajar kat sekolah kungfu neh. Lawak gila! ;p Banyak kot scene yang aku suka. Nak citer pun macam excited sangat nak taep. Korang tengok sendiri baru tau lah kot. ;)

Dalam wayang tadi, every scene yang Mr.Bean ni macam berjaya accomplished je, mesti diorang sampai tepuk tangan tau. Happy jea tengok tadi. Hilang tension aku pasal last week punya hal. hihi~

Itu sajelah potpet aku ntuk arini. Btw, thanx my dear for the wonderful day!

psst = Aku dah buat spec baru weh!! *saje nak kepoh. haha

22 juta orang sayang aku:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tingin nak tengok :)

Aida Azryn said...

filem ni wajib tengok!! ^^

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer kalau leh tgk..huhu

tieha ismail said...

hueewwwaaaaa.....nak tengok jugak =(

schaze zainn said...

tak minat sangat mr. bean tu..hihi

tp kwn schaze ckp mmg kelakar habis.. xP

Chachos Cheezy Wedges said...

nak peg tgk hari nie tp tuh pon kalo ader tiket lg laa.. hahaha!!
mne spec baru?? haha..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti klakarkan klu dia ni berlakon.. ;)

Atiqah Wadiah said...

nak tengokkk!!tp kat golok x der cinema :(

solihynramly said...

aku tunggu yg free jela nak ngok ni..:P

0nenanina Vanilla said...

xde mase nk p tgk wayang.. download je :-)

nabilfahmi91 said...

ramai gler org ckp citer ni best...so sabtu ni nk g wayang!! hehehehe

beLLa said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::
tengokla nanti. best tau! ;)

beLLa said...

@Aida Azryn
betul3 ;)

beLLa said...

@~AmyLiana86~
takpe kak. nty download je. hihi

beLLa said...

@tieha ismail
tgk jgn tak tengok ye. ;p

beLLa said...

@schaze zainn
uihh. cne ley tak minat mr.bean ni? dia funny kot! ;p

beLLa said...

@Chachos Cheezy Wedges
so dah tgk blom?? spec simpan dulula derr ;p

beLLa said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
yup2. absolutely!

beLLa said...

@Atiqah Wadiah
hehe. tgu boleh download la cmtu. hihi

beLLa said...

@solihynramly
pon boleyy ;p

beLLa said...

@0nenanina Vanilla
downloadpun boley. ;)

beLLa said...

@nabilfahmi91
mmg best pon! tak rugi tgk tau ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails