my beLOVEd follower

Sunday, October 23, 2011

Baru nak merasai makanan bernama Macarons. haha~

Assalamualaikum w.b.t

Hye guys! Sejak dari dulu orang dok cerita je pasal makanan neh. Aku lak asek dengar la ade yang cakap sedap. Ade yang cakap manes gila. Ikot selera masing2la kan. Aku memang seyez dow, 1st time rasa tadi. Aku dari bulan lepas order kat SINI. Tengah murah kan. Kalau nak ke Pavy, konfem mahal kan. Sape nak bagi sejibik Macarons rm1 en? ;p

Nilah dia yang aku dapat tadi. Sebulan tu order baru dapat. hihihi~ Selamat rumah akak yang buat ni area Ampang gak. Senang nak hamek. ^^

Pink = Strawberry
Choc = Choc
Green = Kaya ..kot. haha
Blue = Blueberry. *For me paling sedap kot! ^^
Pink caer = Vanilla

Actually sorang boleh bel 1 voucher je. Tapi aku nak banyak2. So aku order atas nama my dear sekali. Dia pon taktau lagi. hikk~

Sedap jugak Macarons ni weh. Orang cakap manes tu memangla manes. Tapi akak ni buat takdela manes gilagila. And boleh tahanlah. Aku paling suke wane biru tu. Sedap! Semua sedap sebnonye! hee~ Jangan aku addicted ngan makanan ni sudah. Boleh kena kencing manes aku nanti. ;p

p/s = Maafla. Link yang aku bagi tu dah tamat tempoh. Tunggu offer laen kali la yea ^^.

Sekarang taley nak bebel panjang2. Busy dow. Midterm dah menunggu. Ngee~

14 juta orang sayang aku:

::cik asha:: said...

sedapp nye tgk macaron tuh..huhuhu..

aiNa yaZiD said...

woah~!! kecur air liur tgk macaron.. =) hihihi.. mintak sikit blh..?

Chachos Cheezy Wedges said...

ooo.. nie laa macaron tuh yer... nakkk!!

sis92 said...

owh inila macaron ye..
comel la sayang pulak nak makan :P

~AmyLiana86~ said...

ramai org duk post maracons nie..best ke bella? org kata manis..akak tak berapa gemar...

Si Pengembara said...

yeah!! sangat bz.. waaa...

aleen aiden said...

untunglahh da try..alin teringin jugak,tp smpai skarang xjumpa lagi benda nih.hu3

beLLa said...

@::cik asha::
tgk sedap sebab wane wanikan? hehe

beLLa said...

@aiNa yaZiD
boleh2. tp cne nak bagi? hihihih

beLLa said...

@Chachos Cheezy Wedges
ye ye. inilah macarons tu. hamek2..gambar jela tapi. ngeh3

beLLa said...

@sis92
tulah. cute sgt. nak makan pon cm syg ;p

beLLa said...

@~AmyLiana86~
tu pasai la kak. org dok post pasal mende ni, teringin sgt nak rasa. akhirnya dapat jugak ;p aah kak. mmg manis pun ;)

beLLa said...

@Si Pengembara
kannn. ni pon update bile kat uma je yunk ui.

beLLa said...

@aleen aiden
tu la. setelah sekian lama nak rase mende ni. ;p usha online mesti ade punye. ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails