my beLOVEd follower

Saturday, October 8, 2011

Yeay! I got my 1st Birthday Present from Libresse! ;D

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! Although birthday aku lama lagi, harini I just got a birthday card from Libresse! Thank you Libresse! Dulu ade la aku daftar kat website Libresse ntuk dapat sample pad tu kan. And I didnt expect diorang akan hantar kad birthday bagai. Cute pulak tu! ^^

Dekat tempat cake tu boleh jadikan bookmark.
Domo domo domo kawaiii~ *sukesuki je campur bahasa Korea n Jepun. hihi.

Aku rasa ramai je yang dapat. Tapi aku saje nak kepoh sebab aku bukan ade idea nak update ape kat blog ni. Dari bersawang, baek aku menyepohkan diri. ye idak? ;p

Nak dpat jugak? Meh usha website LIBRESSE ni . ^_^


psssttt : Sayang. You kalah la. I dapat hadiah dari orang laen dulu. hihihihi~

12 juta orang sayang aku:

cik pieja hut said...

wah , tahniah . selamat hari lahir . hee

Leeya Azliyah said...

hahahhaa, cumel laaaa kad dia :D

sis92 said...

HAPPY BDAY GIRL
jomla join bloglist :)

LiFe KaMi said...

wah tahniah dapat kad birthday..
sekarang ni birthday tak ramai yg bg kad..
wish in advance happy birthday to you..:)

~AmyLiana86~ said...

best ngat bella..hehe

nabilfahmi91 said...

libresse??? yg yuna jd duta kn?? hehehe

beLLa said...

@cik pieja hut
thank you thank you. although belom lagi. hihi

beLLa said...

@Leeya Azliyah
kan kan. cute je. ;p

beLLa said...

@sis92
tenkiu dear. okayh ;)

beLLa said...

@LiFe KaMi
tenkiu2. betul, sekarang susa nak dapat kad birthday. org wish kat fb je. sme mcm kad raya. ;D

beLLa said...

@~AmyLiana86~
mestila best kak. ^^

beLLa said...

@nabilfahmi91
er.. aah. kaupon nak daftar gak ke? nty dpt birthday kad. LOL~ ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails