my beLOVEd follower

Saturday, October 29, 2011

Melantak di Pizza Hut lagi ^_^

Assalamualaikum w.b.t.

Hye guys! Sekarang ni musim midterm. Tadi je baru lepas exam arab aku. Yess. Sabtu petang pon ade exam. Pukul 5 - 7 lak tu. Sebab tu aku sayang UIA. *tangandidadamatakeatas~

Walaupon line aku cam sipott kat bilik neh, dah bosan sangat tergerak lak aty nak update sket. Agak menaon jugakla nak upload segala bagai gamba ni untuk menjeleskan korang. ngeh3~ Put aside citer pasal bola coz aku tau malam ni Nogori lawan Ganu and Chelsea lawan Arsenal. *Arsenal menang okayh! (see..betapa lama aku nak update sampai abes 1 game doww) hahahaha~

Malam ni nak terliurkan korang dengan makanan kat Pizza Hut je. Masa ni celebrate birthday aku yang ke-21 16hb aritu. Memang agak lama yea aku nak kepoh kat blog. *kan aku dah cakap nak update bile citer ni dah basi. sekarang ngan makanan2 ni pon basi same. tapi dalam perutla. keh3~

Actually aku teringin nak makan Pizza Chunky Loaded. Yang berlapis2 tu. Tapi dah abes tempoh promotion dia, tengah ade Ultimate Cheesy ni lak. So layan jela kan. Dah orang nak belanja. ^^

Ni ha pizza nye. Aku mintak topping Hawaian Chicken. Kalau takde topping lagi muak bhai nak makan. Tapi aku taktau motip letak cream cheese segumpal kat situ. *aku kurang gemor sket sebnonye. Tapi sedap! kerak tepi dia tu pon special sket. Macam ade rempah2 gituh.^^

Side order tu penting yea anak anak. So ni lah antara yang ktorang order sekali. ;)

Korang perasan tak ape yang kurang? Tak perasan? Mesti tak tegar sangat makan pizza ni..hehe~ Hiasan timun and carrot dia takde. hihihihi~ *tu pon nak kecoh en aku ni. ;p

Spageti bolognese ni adik aku punye. Tapi aku rembat gak sket. ;p

Aku panggil ni seafood lasagna hanguss. Korang tengokla tu mangkok dia sampai itam dia bakar lasagna neh. Kecik dan menggemokkan. kuang3~ Ini abang temok aku punye. Tak bagi orang nak rase sket. huh~

This is my feveret ! Cheese baked Meatball! yeah! Mama pon dah suke mende alah ni. Sedapp woo ! Sejak makan time ade offer ni, terus lekat nak makan meatball ni kalau gi pizza hut. ;D

Abah ade order nasi tapi tak sempat nak amek gamba abah dah makan dulu. Tapi tak abes pon sebab tak sedap. haha. Tulah, orang gi pizza hut kenalah makan pizza. Ni sebok cari nasi memang tak best la kan. ;p Mama ade tambah Oriental Chicken Wings. Tapi lambat sangat dapatnye. So semua dah ada makanan masing2,last sekali pizza tu tak abes. kuang3~ Kitorang tapau bawak balikla jawabnye. ;p

Sebelum habes entry ni, harusla letak gamba tuan blog setepek kan? Memcapub tu penting kadang2. hahahah~

Mata panda gua tak ilang-ilang la. -__-"


Err..macam terpanjang je entry neh? Lantak la. Ni qada entry2 yang lepas yea. Harap maklum. :)

pssst = Gua dah kena daftar mengundi bhai. duhh~

psstt 2 = Minggu depan aku ade 2 paper midterm. Fightin beLLa!! ;D

10 juta orang sayang aku:

aisya said...

muak kan sebab sume cheese.. tp sedap.. hehe..

btw, gudluck utk midterm.. =)

sis92 said...

pehhh sedapnya nk sikit lah :P

BlueiceButterfly said...

~bestla ada orang belanja..hehe :)

~AmyLiana86~ said...

bella buat akak jeles..dh lama sgt da xmakan pizza..huhuuh

beLLa said...

@aisya
betul3~ thanx dear ^^

beLLa said...

@sis92
cne nak bg yunk? da abes. hihihi

beLLa said...

@BlueiceButterfly
uihh. mestilah bestt ! ;p

beLLa said...

@~AmyLiana86~
hehehe. takpela. lme tak makan pizza, tgk gamba makanan pon ok pe kak. hehe

dill said...

sedapnye pizza~

dill.

beLLa said...

sedap3 ! hee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails