my beLOVEd follower

Saturday, October 8, 2011

I'm in LOVE with Blackberry! ;D

Assalamualaikum w.b.t.

Hye guyz! Guess what?! I've just got my new phone! yeay! Actually takde la baru dapat kan. Dah about a week jugakla. My dear yang tolong belikan dulu. Masa bulan puasa dulu punyalah mengidam nak pakai BB Torch. Tapi dah nama pun orang belikan dulu, tak kan nak demand lebey kan. Bold White ni pon smart ape. ^^

Mulamula pakai memang jakunn gile wa cakap sama luu. Nak taep pon tak pandai tuu. Padahal taep kat laptop laju je. Ikotkan keypad dia sama je susunannye. Maybe sebab kecik and memang tak biase pon guna. JAKUN lah katekan. hihi~ Nak anta mesej tak payah cakapla. Asek salah send je. Nak delete, tersend pulak. Naseb la kedit uii.

Tapi sekarang ni dah ok sikit. Ramai teacher boleh ajar aku gune BB neh including my dear. Dia pon beli BB jugak. Senang nak berBBM nanti. ^_^

Korang guna BB jugak tak? Nak bbpin buleh? HIHI~

Rasa macam zaman YM lak maen add je orang tak kenal pon. Macamlah aku ade masa sangat nak chat2 ngan orang ni. ;p


6 juta orang sayang aku:

NiaSuhaimi said...

bes nyer die dh pki BB..same lak 2 ng wan..sweet :)

DILL said...

ihiks.. add akak! ihiks~~ ;)

Zul Fattah said...

aku guna yg cikai je.. ko pero r.. BB.. tp knape warna putih doe?

beLLa said...

@NiaSuhaimi

hehe. mestilah nak same. senang nak bbm ;)

beLLa said...

@DILL

mne pin nye? hihi

beLLa said...

@Zul Fattah

smart ape wane putih. asal weh? tak ok ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails