my beLOVEd follower

Monday, October 10, 2011

Segmen: Bloglist cutie mutie ^_^

Assalamualaikum w.b.t

Hye guys. Just a short update before aku pon tak tau bile lagi aku sempat update. ;p Usha2 blog tadi ada sis ni invite ntuk join Segmen Bloglist dia. And bak kata cik Fathiah, join bloglist ni adalah win-win situation in which link blogger laen ade kat blog n kita n vice versa. So, tak rugi pon join bloglist ni. ^^


So mende yang aku kena buat is, descibe 5points about Sis92 punye blog.

# Its cute. First time masuk blog dia, dah nampak stokin baby tu. memang cute gile.
# Background simple. Takdela serabut sangat nak tengok.
# Cuma part iklan tu agak mengganggu sikit. harap take note ye sayang. ;p
# Penulisan yang mudah difahami. gud job! ;)
# Lastly, suka letak gamba dalam entry. Its nice dear.

Maafla ye sayang. Akak cuma cakap based on ape yang akak pikir. First time masuk blog awak ni. ;p *tak semendang terus cakap akak en. hihihih~

Tarikh Tutup :
23 Oktober 2011

Nak join jugak KLIK SINI . ^^

HAPPY BLOGGING OK DEAR !
;D

12 juta orang sayang aku:

sis92 said...

trimas tuan blog
em yg pasal iklan tu,
sis pun tak faham knpa klu bukak guna int explorer dia kat tgh2
klu bkak kat mozilla dia ok je kat tp..huhu
thanks ats tegurannya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajinnya join.. yui aje mls lg..muahaha.

beLLa said...

@sis92
ohh. takde hal la. akk gune chrome pun still iklan tu ganggu. taley nak minimize pulak tu. harap tak amek aty yea ^^

beLLa said...

@nuyui a.k.a miss YUI

tgh rajin menjoin, tu yang buat 1 entry tu. kalau tak, idaknye. ;p

Aida Azryn said...

hehe.. best join camni. sebab dapat erat silaturahim antara satu sama lain. :D

nabilfahmi91 said...

comel2...kreatif....

ain dzaya said...

rajinnye juin..hehe...
btw hepy bloging!

~AmyLiana86~ said...

comelnyer..

beLLa said...

@Aida Azryn
betul3 ;)

beLLa said...

@nabilfahmi91
kan kan kan ^^

beLLa said...

@ain dzaya
idea tgh kering, ni jela mampu buat. hee~

beLLa said...

@~AmyLiana86~
kan kak. hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails