my beLOVEd follower

Monday, July 25, 2011

Jom melantak kat Pizza Hut! Offer 50% tuuu ^^

Hye guyz! Selamat hari Isnin semua! Mesti semua dah mula bekerja, or dah mula kelas kan. Pada yang nga cuti macam aku neh, lepak rumah jela yea. hihi~ So, pada anda2 yang bekerja, tak kan hari2 makan nasi bungkus je kan, mesti nak try something new. So, disini aku nak suggest you guyz try makan kat Pizza Hut. Sangat berbaloi ok. Lebih2 lagi sekarang Pizza Hut ade offer 50% less ntuk certain makanan. On weekdays pulak tu. Memang sesuailah dengan waktu kerja kan ^^

Jom usha menu yang ada 50% less tu. For more info boleh KLIK SINI

Ni menu ntuk hari Khamis sebab aku datang hari tu hari Khamis. ;)
Kita kena pilih antara 3 pilihan ni.
Antara Island Supreme Pan Pizza (from RM11 - RM 5.50)
or
Tropical Fizz (from RM 4.90 - RM 2.45 )
or
Cheese-baked Meatballs (from RM 9.80 - RM 4.90 )

Dipendekkan cerita, Khamis lepaskan aku gi amek IC yang dah siap tu kat Maju Junction. On the way naek tren tu, ternampak iklan kat LRT. Agak terliur aku tengok doe. Time tu lah terus merengek kat pakcik aku, nak makan kat Pizza Hut. hehe~ Tu yang teringat nak buat post pasal ni. Sambil2 tu, boleh promote Pizza Hut kat orang. ^^ (padahal bukan aku dapat free voucher pon dari Pizza Hut.) haih~

Malas bebel panjang lagi, layan gamba jom ;)

Inilah Cheese-baked Meatballs tu. Aku pilih daging. Sedap bhai! korang mesti try. Kenyang je kalau makan ni je. ^^

Pizza tecik. hee~

Ni pakcik aku nye feveret. hihi~

Pakcik aku ngan nasinya. Last2 semua kenyang gila. Nasi tu pun dia tak abeskan. Pizza tecik 4 potongpun ley tak mampu abeskan. Camno tu? hee~

Si kepoh ngan muka excited depan makanan. haha!

Soryla ye dear panggil kamu pakcik dalam post ni. Jangan mara. Nanti kena jual. ngee~
Aku takdela galak kan korang makan mende ni hari2. Tapi sekali sekala nak tukar selera, tak salah kan. Pasni nak bawak adik aku makan sana pulak la. Aku dah buat dia kecur air lioq. keh3~

19 juta orang sayang aku:

Xavi De said...

mouth watering....
menuju ke pizza hut yg berhampiran..haha

mykhalis said...

hmm..menengok jerla mampunye.. nak pergi jauh sangat..wahaha

Green Apple said...

laparnya tenggok pizza tu...

beLLa said...

@Xavi De
hehe. taknak ajak sekali ke? ;p

beLLa said...

@mykhalis
tengokpun bley kenyang ape. hee~

beLLa said...

@Green Apple
nak amekla. tapi gambo je. ngee~

Fathiah Hamim said...

haaaa meatball tuh memang mantop terbaek okay! aku berebut dengan encik ehem. =D

beLLa said...

@Fathiah Hamim
betul2! er, aku takdela sampai berebut. maen suap2 lagi. kah3 ;p

azwa amani said...

sedapppnyerrrrrr

cucu umie said...

wah untunglah ad orang yg blnje pizza tu..aishh nie yg terliur nie..

beLLa said...

@azwa amani
memang sedap! ^^

beLLa said...

@cucu umie
hehe. nak sikit? *ajak2 ayam je ;p

Siti Arfah said...

Em mkn pizza mmg leh kenyg sgt, br je 2 hr lps mkn pizza juga. hehe. :)

beLLa said...

@Siti Arfah
kan kan. kenyang gila!minum lak air gas. mmg cepat penuhla perut ni ;p

Siti Arfah said...

Wah trsgtlah knyg cmtu, hehe. Jom mkn pizza lg ! hehe

beLLa said...

jom2! kmoo blnje? hehe

Siti Arfah said...

Bella= Dan kamu bayar! Yey3 ! hehe. :D

beLLa said...

er. erm. aa.. urm.. eh, speechless la pulak. haha! takpe2. kte suruh pakcik bayarkan. hehehe

Siti Arfah said...

Hehe. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails