my beLOVEd follower

Wednesday, July 20, 2011

New Look! ;p

Hye guyz! Setelah berpenat lelah aku membuang segala macam gadget tak berguna ni blog ni, akhirnya it come up with NEW LOOK! So how is it? Ok tak? Laju tak loading belog aku neh?
Mungkin kemas sket dari sebelum ni kot.

Thanx a lott to miss Alya sebab mengambil berat akan belog picisan ku ini. Seyez aku bukan rety sangat maen ngan template, background, hypertext semua. Tak gemor den. Aku rety update, belogjumping and kacau2 blog orang jea. Sangat noty kan. hikk~

For the time being, aku rasa ok je kot blog aku camni.
Kan kan?
Komen la sket sayang semua. hehee *mood gedik datang
;p

14 juta orang sayang aku:

ifwat said...

nanti rajin2 la datang blog picisan ifwat pula yep :)

mykhalis said...

kelihatan sangat lapang dan tenang blog ini

beLLa said...

ifwat : saya memang rajen dtg sne. hee~

beLLa said...

mykhalis : iye? mekaseh2 ^^

ayu said...

1 word i cud say - VOGUE!! ngehngehngeh...

beLLa said...

hehe. malu I. takdela vogue sgt yunk ;p

mi$sUn@3iRa said...

ehehe... ska2... nmpk kemas...

beLLa said...

hehe. mekaseh dear ^^

tomato said...

oke2! xloading ^^

beLLa said...

@tomato
yey! ok dear ^^

Ecah Ecot said...

wheee..comel nye pic ni..

beLLa said...

@Ecah Ecot
kan kan. buih senyum. ^^

LynN LoLa~~ said...

cntik and nice lah blog ni. sekejap je da abis load. means, ringan laa kan. i loikee!

beLLa said...

@LynN LoLa~~
hee. thanx dear. byk mende dah buang. ni tggl yang basic je ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails