my beLOVEd follower

Monday, July 4, 2011

Lagu Doraemon Version BM

Hye semua! Korang kenal tak Doraemon? Tak kenal? ish3. Tak penah jadi budak2 ape? hahaa. Meh sini aku kenalkan dulu..
HYE! Saya DORAEMON.

Saya suka makan DORAYAKI.

Saya tinggal bersama sama dengan NOBITA.
Mereka adalah orang orang disekeliling saya.

Walaupun saya seekor KUCING, saya AMAT TAKUT dengan TIKUS!

err. ini bukan anak anak saya. Sekian.

Eh, macam panjang plak intro aku pasal Doraemon neh. Bila nak nyanyi lagu Bahasa Melayu dia? ngeh3~ For those yang tau citer neh, mesti tau jugak lagu Doraemon version Jepun kan? Meh aku share ngan korang lagu Doraemon Version BM. ;)


Pada suatu hari
Nobita sedang belajar
Datang seekor makhluk
Datang mengganggu.
Matanya bulat bulat
Suka makan kueh donut
Nampak tikus dia pun melompat.
Nobita ketawa terbahak bahak.
Aikkkk.... Tak malu kaa??
Ang..ang..ang..
Makhluk itu bernama..
DORAEMON..
Ang..ang..ang..
Makhluk itu bernama..
DORAEMON..
^^

Amacam geng? best tak lagu dia? Dari kecik kot sepupu aku ajar lagu neh. Aku try cari kat youtube, tapi takde yang lirik dia sama ngan dengan aku punye. Tak dapat nak tunjuk kan. Korang nyanyi mesti dengan rentak yang betul tau. Nanti tak best jadinye. Soo, SELAMAT MENYANYI! ^^

Aku buat entry pasal neh sebab teringat member aku sorang neh. Nak sangat blaja lagu neh version BM. ngeh3~ Cik Nana! dah siap ni ha postnya! haha~

12 juta orang sayang aku:

Fathiah Hamim said...

terkejut saya. ingat kan nana pun dah ada blog

beLLa said...

ohh tidak. bg link fb jea. keh3~

mykhalis said...

macam kanak2 riang arr..wahaha

beLLa said...

haha. bukan selalu. jom nynyi same ;p

LiFe KaMi said...

lagu versi malay pun ade..hehe
ini lah kartun paling popular kat malaysia,cakap je kat sapa2 even org tua kat kpg pun tau citer doraemon..

darla carolina said...

wahhh ! ♥ Doraemon . tapi da lme tapat tgok ye :( busy busy . hurmmm

beLLa said...

life kami : hehe. memang tau pun semua tau citer neh. gila ah kalau tak tau. 2 saje je nak gtw lagi ;p *brape byk tau daaa . haha

beLLa said...

darla carolina : samalah. dah lama gak tak tgk citer ye. ada lagi ke kat tb ek? ;p

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...lagu doraemon erk...
my feveret cartoooooon....!...pheeewit.....

beLLa said...

wahh. ade mbe lah cmni. sep sket! haha

TiRaMoN said...

dolemon!!!!!!!! ^_^

beLLa said...

salah2. doraemon la. hahahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails