my beLOVEd follower

Wednesday, July 13, 2011

Harry Potter and the Last One! (ada macam bunyi tajuk dia tak?) haha

Hye guyz! lepas sehari tak update, memang kurang kerajenan nak taep panjang2 neh. *actually aku duduk uma nenek ni. on9 pakai berukband memang leceh sket. Nak blogclimbing pom payah weh. line lembab benau. Ni entry dari pagi aku buat, nak upload gambo asek failed je. geram aku. Aku ni kalau buat entry takde gambo, cam tak syiok lak. ;p

Straight to the point, KAWAN KAWAN! ESOK HARRY POTTER yang terAKHIR ditayangkan di semua pawagam berhampiran anda! Pada kipas-susa-mampos-Harry-Potter, jangan lupa tengok yea! Kalau takde kawan, jom g ngan aku skali tengok nak? hehee~

Tu je aku nak cakap. hahaha.

Lepas ni nak tengok balik la movie Harry Potter dari yang first. Comel je pelakon2 dia dulu2. Sekarang semua dah macam bapak orang. keh3~


whoa! matured tu semua. Daniel Radcliffe memang sesuai jadi watak Harry doe. Nak tau sebab apa? BECAUSE HE IS TOO HAIRY! haha. Siap ada bulu dada doe. LOL

Eh.eh. kat Billy Info ni ada tunjuk evolusi pelakon filem Harry Potter. meh usha si Harry ni betul2 hairy ke tak. hahaha

10 juta orang sayang aku:

Anonymous said...

jom p tengok ary ahad nh ? cm best je ! haha ~ tak baek tau ckp harry th hairy .. unni nappun nom ! haha

Fathiah Hamim said...

err tak layan. :P

beLLa said...

qila : mama ajak esok bhai. hahaha. ah, dulik apa aku. mmg dia hairy pon. ;p

beLLa said...

fa : yela kan. kau layan citer besi bur err...transformers je. hahaha

.m y z. said...

saya kipas-susah-mampus harry potter! tapi tak tau lah bila boleh tengok T__T erkkk hairy? hahah tak suka lelaki ada bulu dada. jujur. hahah XP

deqlis said...

mmg bestt citer nie

salam kenai..ya..

mintak tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

Amirah Suhana said...

best ke? nak tengok jugaaaakkk

beLLa said...

myz : kalau kipas susa mati, mesti tgk tau! hee~ betul2. tak suka laki yang berbulu dada jugak. ;p

beLLa said...

deqlis : ohh. ok2 ^^

beLLa said...

amirah : best sgt! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails