my beLOVEd follower

Tuesday, July 5, 2011

Sape KILAFAIRY?

Hye guyz! Korang kenal ke awex neh? Aku kenal dia ni pun sebab aritu aku tertengok dia nyanyi lagu Hindustan kat Mari Menari. Rupanya dia ni lah yang berlakon citer Karak tu. Patot tak kenal. Aku tak tengok lagi citer tu. Agak ketinggalan aku neh rupanya -_-"

And tadi aku Google2, terjumpalah gambar2 dia masa kecik, remaja and sekarang neh.
Awat berbeza sangat?
haha~

Zaman tiut miut.
Macam sama kan mulutnya ngan sekarang.

Zaman remaja muda mudi.
Eh, anak Rohana Jalil rupanya.

Wow! maken gojes ouh!
Lagi2 tang bibir tu.
err.ni nak cakap zaman apa pulak yea? sebab dia baru 19tahun. Still remaja kot.hee~
Macturednye lah muka dia neh. Aku yang 20 tahun, awat cam tak matang sangat neh? aigoo aigoo~

Arini saje nak bergosip gosip sket. Semalam dah jadi budak2 nyanyi lagu Doraemon je. Bila lah penulisan aku ni nak matang kan. *eh, tulisan boleh matang jugak ea? haha.


p/s = Korang korang. Dah VOTE untuk Projek Sungai Cantik untuk Sungai Klang dan Sungai Gombak? Meh KLIK SINI. Undian akan ditutup tepat 12am pada 28 Julai 2011. Jom vote for the best.

Sungai Gombak tu termasuk sungai dalam UIA tu kan? Bestnya kalau dah jadi jernih. takdelah macam air teh lagi. ngeh3~



14 juta orang sayang aku:

AIN SYAFIQA AZMI said...

jujur cakap la kan, kenape bibir die semacam?? =.=

ain shakirah said...

tang bibir tuh lah yg buat dia makin seksi kan :)

Aida Azryn said...

wow.. bibir dia...XD

nabilfahmi said...

suara dia sedap giler weyh...dia suka nyanyi hindustan...lenggok suara dia mmg sedap...

mykhalis said...

khalis ingatkan dah 25..

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
jom bce entry terbru sy..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang
[ Pendedahan Eklusif ] Kita Ditipu Oleh Kewujudan Ular Kepala 5

beLLa said...

ain syafiqa azmi : jujur saya jawab, tak taulah kalau dia suntik atau naturally like that ;p

beLLa said...

ain shakirah : betul2. n gambar2 dia byk dia mendada la. camtu pun sexy kot

beLLa said...

aida azryn : teringin jugak ke? haha

beLLa said...

nabilfahmi: yeke? aku dgr masa dia nynyi lagu hindustan kat mari menari tu, biase je? ;p

beLLa said...

mykhalis : hehe. salah fahaman tu. bru 19 kot. ;p

beLLa said...

prince : hee, thanx! boleh aja sih ^^

Hans said...

bibir dia macam angelina jolie

Ukur Baju Di Badan Sendiri

beLLa said...

kan kan. sexy gituh ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails