my beLOVEd follower

Friday, July 22, 2011

Boleh pulak banned orang tak bagi komen kat shoutbox?

Hye guys! Arini memang aku takde mende nak update sangat. Plus aku tido rumah nenek malam neh. Ingat malas lah nak update2. Aku jalan jalan je kat belog orang. Jap lagi nga syiok2 belogwalking, keluar mende ni pulak...

SENTAPP mak nak!
Aku ke yang takley komen tu? keciwe sungguh. Tak nak masuk belog dia lagi. Merajuk! T_T
Memang boleh ea jadi camni kawan kawan?

p/s = Mood tengah happy jadi terkentut. iskk. Okla semua. Nak tido awal. Babai~

15 juta orang sayang aku:

Ana Jannah said...

erkk...ley ker?? x taw pon..x penah jd pon..

Klik Aje ! said...

Biasala tu...dah banyak kali kena,tak tau la apesal...

Xavi De said...

laa..apesal sampai kena banned nie...?

Gagak said...

aku rasa ada maslaaha server tu..hehe

cuba teka gambar ni

amir aizat said...

kdg2 pon salu gak kena,asal tah

akoo pae said...

huhu knape die banned?

anamizu said...

eerr mslh server je kot tu bella :)



*keyword blog cik ana pon kebetulan je kot artis tonggek tu..hihi

Fathiah Hamim said...

selalu nya sebab kau post benda yang sama dekat shoutbox banyak kali, dalam masa yang dekat. so, dia ban kejap je.

kalo pegi balek still ban, maksudnya, dia tak suka kau, pi maen jauh2!

beLLa said...

@Klik Aje !
huiyo. byk kali kne? kre stndardla ni ea?

beLLa said...

@Xavi De
ngak tau sih. bukan aku spam pun shoutbox dia. nak spam pon tak rety kot. tskk

beLLa said...

@Gagak
err. mungkin. mentang2la aku gne bb skrg neh. haih

beLLa said...

@amir aizat
lah yeke? memang tak pelikla kan?

beLLa said...

@akoo pae
tu yang tak tau nape tu. haih

beLLa said...

@anamizu
agknye la. ;p. kalau tak penah cite pasal artis tonggek tu, mmg sahla kebetulan. ;)

beLLa said...

@Fathiah Hamim
Lah yeke? tp macam tak byk belogwalking je aku minggu ni. b4 ni ok plak. aku tamau tanggung risiko dia tak suka aku. so aku memang tak dtg lg blog tu. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails