my beLOVEd follower

Sunday, July 3, 2011

Statues yang SANGAT senonoh ;p

Hye bloggers! Know what? Saya sudah CUTI! YEAH! Walaupun aku rasa aku paling lambat bercuti berbanding member2 aku yang laen, tapi takpelah kan. Cuti awalpun nak buat apa. Duduk rumah jugak ngadap lappy. hohoho~

Nothing much yang aku nak bebel sangat arini. JOM layan gambaq2 senunuh neh. ;p

Naughty girl! ;p

errr?

macam ni pun ada ke? haiya~

no comment.

apakah?

what the???

pon boleyy ;p

haha!

Source from HERE.

Mentang mentang dah abes exam, suka suki je kotoqkan kotak pikiran aku dan anda anda semua kan. haha.
Mianneh!
ngee~

p/s = Pasal entry aku before2 neh, maafla yea sape sape yang terasa hati. Aku open. Tak puas hati cakap je. Aku bukan bagitau nama pun. Chill ok. ;)

Yey! Dah cuti neh bolehla belogjumping, belogngesot, and segala macam beloglah kat blog anda anda semua ^^

18 juta orang sayang aku:

kocix! said...

perlu ke dowg wat statues sebegituhh??

adesss

man said...

boleh meracuni fikiran terutama kanak2...

Harto said...

seharusnyapatung tersebut jangan di letakkan ditempat umum... tidak mendidik

semoga sukses selalu n TETAP SEMANGAT

GEMUKituMENARIK said...

HAHA !

memang tak boleh blah tetapi interesting apa . tak ada blue blue mana . HAHA !

otak saya bersih buat masa ni :D

mykhalis said...

camne la diorang leh terpikir nak wat statue camni kan?

beLLa said...

kocix! : haha. diowang dah terbuat dah pun ;p

beLLa said...

man : betul2. selamat kat sini takde statue pelik2.

beLLa said...

Harto : betul2. merosakkan fikiran budak2 je. btw, thanx ! ^^

beLLa said...

gemukitumenarik : hehe. kan kan? oh, tak blue sgt ea? bagozla camtu ;p

beLLa said...

mykhalis : 2la. ade je idea pelik2. buat kat public lak tu.

Scya Lollita said...

err , malu lah hehehe (ttup mte sbleh knonnye)

beLLa said...

hehe. bagoz2. tutup mata sebelah, sebelah lg tgk ;p

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hhuhu ...seksi

beLLa said...

which one? haha

ghost writer said...

funny dan ada sinikalnya...

Atiqah Wadiah said...

halamak!!saya ada exam lg pasni..cmner nih??hehe

beLLa said...

ghost writer : betol3. ;p

beLLa said...

atiqah wadiah : alamak?ottoke2? kotoq dah otak kmoo. g study sne! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails