my beLOVEd follower

Friday, July 8, 2011

Tahajjud Cinta 9 malam ni ^^

Assalamualaikum w.b.t.

Hye guyz! Jangan lupa tengok tv malam ni yea. Bermulanya citer Tahajjud Cinta Slot Zehra kat TV3. Aku hope citer ni bestla kan. Sebest Nur Kasih. acehhh~ *padahal sampai sekarang aku tak tengok lagi Nur Kasih The Movie ;p

Aku suka tengok citer2 cam islamic sket neh. Lagi2 citer Ketika Cinta Bertasbih tu. Wa tangkap leleh beb! haha. Ade yang dah tengok tak? Ke korang biasa je? Aku yang over emotional? ;p

Dah cuti lah katakan. Kalau aku tak duduk depan laptop, aku tengok tb. Dah bosan, maen ngan kuceng plak. Gila takde life. haha.
Chantekkan Fazura pakai tudung camni. Lagi best kalau dia sebenarnya pakai tudung. Lawa sangat! Tengok tu, siap pakai stokin lagi tau. ^^
err.Fouziah Gous nampak tinggi sangatkan?

Dengar citer dia dituduh gaduh ngan Neelofa? Poyo jela si Neelofa neh. Aku dendam ngan kau lagi pasal video klip Akim lagu Janjiku neh. Berani kau seduced dia. grrrrr

Ok. stop the nonsense.
Selamat berhujung minggu semua!
babai~

32 juta orang sayang aku:

Belbel said...

kite pon x sabar nk tengok citer ni. wuwuwuwuw.

puteri rimba said...

jalan-jalan sini..betul...cantik fazura bertudung...manis...

teha said...

cantekk nye fazura :)

beLLa said...

belbel : sama2 ;)

beLLa said...

puteri rimba : kan. nampak sweet je ^^

beLLa said...

teha : setuju ^^

Wanie said...

manis je fazura bertudung..:)

youhazreenda said...

haah ari tu tgk melodi mmg cantik sgt dia pakai tudung... :)

beLLa said...

wanie : kan kan. sweet je

beLLa said...

youhazreenda : smela. aritu tgk kat melodi gak. ^^

ajumohit said...

Sweetnya fazura

alif haris said...

best ke ? haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

manisnye si fazura tu :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lepas2 satu, satu drama yang meletopkan.. baguslah industri hiburan tanah air kita makin berkembang.... fazura comey giler :)

beLLa said...

ajumohit : kan kan.;p

beLLa said...

alif haris : mnela tau tak tgk lg ;p

beLLa said...

tia : setuju setuju ^^

beLLa said...

taufiq arifin : betul2. harap org boleh terima lah citer ni. comey n sweetkan! ^^

Far8 budak baik said...

bukan pempuan je tak sabar nk tgk..
sekali ngan aku pun..
bab tak tahu dah nk tgk cite ape pas
nora elena abis..grrrr

beLLa said...

haha. ingt laki tak layan citer2 camni. ade gak layan yea ;p

kisah gadis stay up late said...

best la jugak citer ni td kn??

hehhee ^.^

Rs Ida said...

mcm best jek cite ni, tapi..aku xtengok pun..haha..tido awal semalam..

amir aizat said...

watak mcm xkena ngn pelakon kan.

beLLa said...

kisah gadis : boleh la. cuma bru awal2 kn. tiz pun ade rupenye ;)

beLLa said...

rs ida : citer ni boleh ikot jela. best sgt tu, takley nk ckp lg ;p

beLLa said...

amir aizat : ha, tu aku setuju. macam tak seswai sket. lg2 ngan life sebenar diorangkan. huhu

i am S!L4H.. said...

kt rmh ni ade tb tp x leh tgok. = rosak. ahahaha

beLLa said...

oh sianye. takpela cmtu. dgr radio jela ;p

alif haris said...

hahah .. mlm td tak dpt tgk sbb kua memancing .. hhuhu ^^

beLLa said...

wah. rajin g memancing kan ;p

syaz@rozelt said...

cite nie best jugak..hehe..penat diorang nak menghafal dialog arab~

beLLa said...

hehe.kte tgk part nak abes je. boleh plak terlajak. bgozla artis blaja skrip arab lak kan ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails