my beLOVEd follower

Tuesday, July 19, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Hye guyz! Arini aku nak join MEGA GIVEAWAY by CIK YANA & CIK PUTIH yang comel lote neh. Cute je dua member ni tau. Same macam belog diorang yang gojes and menarik tau! *ini bukan bodek. kenyataan ok. ;)

Tak perlu citer panjang, jom setelkan entry ini ^^

Jom tengok syarat-syaratnya ;

  1. Follow Cik Yana DAN Cik Putih *DONE
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih" *DONE
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni. *DONE
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni. *DONE
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :) *DONE
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh. *DONE
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu. *DONE

    senarai sponsor :
    1. Scarf Sweethoney
    2. Wirda Azurainie.
    3. Droplet House
    4. Lens Mania
    5. Ayu-Raudhah Shawlstore
    6. Nora Nabella
    7. Applepinkbow
    8. Syafeika Edora
    9. pixel mania
    10. Wan Hazel
    11. Momo Chan Collection
    12. NHL Colloection
    13. Kei Seinchi
    14. Sya Razali
    15. Aimi Craft
    16. Habibi Hamid
    17. Shawl Az
    18. Imann Abdul
    19. Aan Boutique
    20. KZ Nabihah Boutique
    21. Ciktiqz Adamaya
    22. Tri Fa
    23. Kittyshawls

    Sponsor diorang banyak bhai! Hadiah apetah lagi kan. Rambang mata aku tengok. Semoga aku dan kalian semua bertuahla hendaknya yea. Cik Yana n Cik Putih ni pilih ikut random.org. Cne aku nak rasuah random.org ni ek?? hahaha

    Tarikh Tutup :
    8 Ogos 2011

    Aku nak tag :
    and kepada sape2lah yang nak join yea.
    BEST OF LUCK GUYZ!
    ^^

    2 juta orang sayang aku:

    C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

    sudah check penyertaan.
    thanks for joining.
    Gudluck ! ^^,

    sLpmEpLz™ said...

    bru prasan ad ga utk kite huhu.. da xpired lom??

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails