my beLOVEd follower

Thursday, July 21, 2011

Fake Mcd Coupon!

Hye guyz! sorry for the picture yesterday. Memang geli n menjijik kan sungguh gambar nya. Mintak maaf jugakla kalau ade sape2 yang sampai tak selera nak makan sebab gambar tu. Mianneh~

Btw, just a short entry for today, korang korang jangan tertipu yea dengan kupon neh. Orang Mcd sendiri cakap yang ni kupon palsu. Selamat aku tak print lagi. Kalau tak wat malu I jea gi McD bawak kupon tipu. haih~

Ni kupon nya. Looks real kan?
For more info, gi website Mcd sendiri. KLIK SINI.
And like page FB diorang. KLIK SINI.
Aku pun hampir tertipu bhaii! semangat nak gi print sebab jap lagi nak kua.
keciwa aku. tskk.

p/s = Aku nak gi amek IC baru aku jap lagi. Dah siap katenye. Ade sape2 nak teman? ;p

20 juta orang sayang aku:

bujal X said...

tipah terbohong.

= d = said...

ade juga org nak buat fake coupon..
mmg xde keje org2 gini..
huhu..

b a m b a m ' s said...

pergghhh~!! teringin gak nak redeem kalau betol tadik.. hehehehe

chae ra said...

nasib baik x print lg..kalau x msti dah xnk msk mc'd lg..haha...

cpahniza said...

eh mna tau fake tak fake eh?

Cerciter Hana Niey said...

huh,mcm2 hal lah zmn skrg nih..
=D

syrupmasin said...

naseb ta tertipu :D

beLLa said...

@bujal X
tipahla ni rupenye bohong yea? haha

beLLa said...

@= d =
tau xpe.rajin plak nak mengedit kupon neh. nmpk cm betul lak tu

beLLa said...

@b a m b a m ' s
samola kite. semalam dah save nk print dah.slmt tergerak aty nak cek website Mcd

beLLa said...

@chae ra
hehe. jgnla tak print. eh,jgn sampai tak masuk mcd lagi, just jgn dtg kat mcd yang dah kantoi tu je. ;p

beLLa said...

@cpahniza
kena slalu refer kat website mcd la cmtu. ^^

beLLa said...

@Cerciter Hana Niey
kan kan. rajin jela nak buat kupon tipu neh

beLLa said...

@syrupmasin
baguih la cmtu. bengang nty kalau da bawak g mcd ;p

Ezrin Athirah said...

ingatkan betullllllllllll ! arhhhhhhh :D

soooooour said...

ic baru...meh post gambo ic...hehehe..

beLLa said...

@Ezrin Athirah
hehe. lex2. jgn stress2 ;p

beLLa said...

@soooooour
tamo. malu. hahha

Xavi De said...

tp yg double cheese burger aritu btl kan...?

beLLa said...

@Xavi De
aah. yang tu betul. kena rajen cek kat website mcd la. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails