my beLOVEd follower

Monday, July 18, 2011

Trafik Blog maken jatuh merundum!

Hye guyz! Hows ur day today? Jawab jela dalam hati yea. Aku baru plan cuti2 neh aku dapat update hari2. I mean, dapatla post new entry everyday. Tapi HAMPEH. Bila dah skip sehari, memang nak skip dua tiga hari lah kan. Betullah orang cakap berblogging ni ada mood jugak sebenornye. Aku tabik spring lah kat blogger2 yang rajen update blog hari2. Kadang2 sampai 2 3 post sehari. Rajen mereka update kan. Aku neh kalau dah ngadap laptop, 1st thing come to my mind is, GAMES! Sampai terabai belog neh. tian yee...


Tengoklah graf ni ha, last update aku, on 13th. Then terus down down down. Yelakan, blogwalking pun idak. Sapelah yang sudi lepak blog picisan aku neh. But at least, aku tau la ada jugak orang lepak belog aku although aku tak update kan? hihihi~

Best tak kalau tau belog korang ada silent reader yang memang mengikuti belog korang? *naek turun kening sambil bertanya. hee~

Promise next post Review citer HARRY POTTER 7 Part 2 ok sayang semua ^_*

bye.

18 juta orang sayang aku:

Belalang Hijau said...

semoga anda akan rajin2 update blog...baru la semangat nak terjah ^_^

beLLa said...

yess bosh! akan ku rajenkan diri ini ^^

Wanie said...

same la jatuh merudum..hehe

Shah URL said...

waaa pengajaran tu........
ok la tu dari Blog saya sepi je sbb newbie baru 3 hari ada :D

saya_arief said...

graph den dah jadi pie chart. sebab traffik low sangat.
hahaha.
;D

peah @ peps said...

Hai Cik Bella....

Cik Peah jatuh lagi teruk you...

Cik Peah Fly To London: The Departure and The Arrival

Miz Novexx said...

betul tu, kalau mood takde memang malas nak hapdet blog... :)

Fathiah Hamim said...

suka suka! kalo ada silent reader. hehe tapi tak best jugak sebab tak leh nak terjah.

beLLa said...

wanie : wah.kte gengla. hehe

beLLa said...

shah : betul2. newbie yea. thanx sudi folo ^^

beLLa said...

arief : wah, bley plak sampai jdi pie chart ea? hehe

beLLa said...

peah : yeke? tak seteruk kte kot ;p

beLLa said...

miz novexx : kan kan. nak update kena ade mood jugak ^^

beLLa said...

cik fa : nak sep weh! haha. akupun suka. mksdnya ada yang mengikuti kte diam2. mcm aku ikot kau. hee~

ifwat said...

biasa la tu naik turun.. hehe. kalau naik je, susah jugak, sampai infinity!

btw, seronok ada silent reader ni :)

beLLa said...

hehe. betul3. ;)

Shah URL said...

welkam bella :)

Gagak said...

alaa, npe censored nombor2 tu?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails