my beLOVEd follower

Tuesday, June 28, 2011

Selamat Hari Selasa.

Hye Guyz. Saje amek kesempatan nak update sket neh. Actually my previous post, bukan entry aku untuk kat belog neh. Tak tau pulak aku tanya kat Formspring, boleh automatically terupdate kat belog and Facebook. Aneh betol. Aku pun bukan tau sangat berFS neh. Orang tanya aku jawab. Aku tanya? Banyak pulak tempat dia publish. ngee~

Tapi takpela. Ramai jugak yang respon soalan aku tu. Tapi aku nak gak try jawab sendiri dengan soalan yang aku bagi..

'Rasa annoying tak dengan kapel yang berlovey dovey dekat facebook?'

My answer is ,
Lantak pi diowanglah. Nak tayang gf ka, bf ka. Belum keje lah katakan. Nak jimat keditlah tu. Tak payah nak membazir kedit nset kan. On9 free woo. *tak pikir aty orang laen yang GILA annoying tengok korang! haha.

SETUJU tak dengan quote neh?
;p
psstt : Lagi annoying kot kalau orang bajet retiss neh. Sebok nak gtaw fren request ada berapa bagai. Nak kawan, approve. Tak nak, reject jela. hadoyai~

err.apasal aku asek annoyed ngan orang neh. Ya ALLAH, bantuin Nabilla ya ALLAH. Nabilla nak exam esok. ngee~

Maaf kepada yang terasa. Dari aku sound direct, baek aku buat secara indirect. Tak maenla guna anon2 semua. Tak brader2 lah beb. haha~

To all my beLOVEd followers, aku masih tak dapat tengok sape yang latest follow blog neh. (ada ke ada ke? ;p ) Promise after exam, aku terjah korang balik ok. LOVE you! ^^


23 juta orang sayang aku:

hanae said...

sengal tol bik ni! hahaha

beLLa said...

erk. aku pulak kena sengal. aiya~

mykhalis said...

gud luck la pekse k?

Farhana Jafri said...

nice quotes.. kireny mmng pic ID mmng buruk la.. hik3..

jemput singgah ANASAURUS :)

beLLa said...

mykhalis : thanx! ^^

beLLa said...

farhana jafri : hehe. samelah. gambo drjah 6 tak tukar2 lagi. ;p

syufaa said...

hihi..sbr awak..
ehh happy wednesday dah!
hhihi..

amir aizat said...

i like that quotes!

acan ketot said...

hahaha..
ngek tol!!
bek ko tobat!!
hahah...

acan ketot said...

hahaha..
ngek tol!!
bek ko tobat!!
hahah...

beLLa said...

syufaa : hehe. ngah bersaborla neh ;p
eh, aahla. dah hari Rabu. ^^

beLLa said...

amir aizat : SAMA lah! ^^

beLLa said...

acan tetot : aku dah lama tobat, cuma tak nasuha sangatlah ;p

Fathiah Hamim said...

dah rabu lahh! :P

beLLa said...

hehe. tau lah ;p

pha is said...

psai formspring tu mesti sbb lupa unclick "share" to blog msa nak jawab/soal... hehehe.. aq penah jadi dah...

beLLa said...

ohh. yeke? thanx 4 d info yea! tak tau pun sebnonyer. ;p

sabella mohamad said...

haha !!
=D

beLLa said...

^^

LiFe KaMi said...

good luck for your exam yer..:)

beLLa said...

thanx! ^^

cpahniza said...

gd luck 4 ur exam...

beLLa said...

thanx dear ! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails