my beLOVEd follower

Friday, June 24, 2011

Final is coming! yeah!

Assalamualaikum w.b.t.
Hye guyz! Hari ni aku bagi salam penuh tuu. Hari Jumaatla katakan. haha. ok. just jokin. Cuba refer balik kat title atas tu. YES! Final dah dekat which is minggu depan je. But why I'm so excited?? Sebab shortsem ni amatlah BEST buat aku.

Fyi, this is my first time taking shortsem. Before ni aku punyalah apply and try register untuk shortsem, TAK pernah dapat ouh. Dari kat Matrix lagi. Thus, aku tak tau rasa blaja sekejap tu macam mana. And now, after I experienced it, memang sekejap! Ni dah nak final plus aku pun amek 2 subjek je. So takdela burden sangatkan.

Another things that made my day happening are all my friends yang sangat sporting! Especially my Arabic class. Ni lah antara class yang rasa rilex and chill je. Takdelah fikir susah je nak bawak kan. *although aku memang payah sket nak deal ngan class awal pagi neh. hee~

Sebelum lupa, bilik aku pun dekat dah dengan besties aku sorang neh. Sape lagi kalau bukan cik Fathiah. Walaupun kami tak dapat sebilik, at least boleh gi makan sama kan. ^^

Semalam is our last class for this sem, and cik Afiqah ajak ktorang makan kat JJ. Aku memang pantang part2 makan neh. Of coursela setuju jekan. hee~

With nana, and intan ^^
Victory sign is important ye anak anak ;p

Intan, Nana and Ika

Ni after abes class.
Intan, Nadia and si kepoh. haha.
Actually ktorang bergambo ngan ustazah sekali. Tapi kat camera member.
So dah excited sangat nak update post, takdelah gambar ustazah saya ye.
;)

Again, thanx to cik Ika and cik Nadia becoz sangatlah baek aty bagi saya tumpang kereta anda tiap2 pagi. SAYANG korang!
^^

btw, cik Nadia ni baru buat blog baru. Jomlah follow dia jugak.

16 juta orang sayang aku:

Cik Domo said...

wahh..coolblog =)


Latest Entry: Asfz ada doodle sendiri

Fathiah Hamim said...

ehh ada nama sayaaa.
hehe all the besttt!
ooo pi makan tak ajakk. *padahal dah balek*

beLLa said...

cik domo : yea yea! anda bijak! hehe

beLLa said...

cik fa : hehe. mestilah ada! ^^ tenkiu2. haha. tau xpe. tak payah nak jawab dah. ;p

Si Pengembara said...

wahhh...cik bella siap masukkan ye gambo nii.. hehehe.. jeng2 ur most welcome.. la syukra 'ala wajib cik bella.. kete tuh kosong.. by the way.. kan kite selalu pergi "awal'.. hehehehe.... tQ so much.. tQ for being my friend...

beLLa said...

hehe. no biggie lah. gi claz 'awal' tu yang best tu. ada mbe nak masuk wat muka toya je. hahaha. welcome2. u to ok. ^^

schaze zainn said...

jiayok dear!
semoga berjaya :D

beLLa said...

hee~ thanx! ^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

huh ? kenapa tak ada tulisan ? gambo je ke nih ?

CiK GorGeouS ! said...

aLL the best untuk finaL yawww~

beLLa said...

@tia : ehh?kmoo tak nampak tulisan kat blog ke? aneh~

beLLa said...

@CG : thanx dear! ^^

Azhafizah[フィザ] said...

All the best cik bella..gambarimasu!

niena shopping2u said...

cantik kwn2 tu.. suka tgk pakai tudung cmtu :)

beLLa said...

azhafizah : arigato gozaimas! ^^

beLLa said...

niena : thanx. *bg pihak mbe2. ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails