my beLOVEd follower

Wednesday, June 22, 2011

Such unforgetable moment !

hye guyz. cakap beberapa hari tak update. ni dah nak masuk seminggu dah. Maaf ye semua. Masa tak mengizinkan untukku mengupdate. hee~ *padahal sempat je maen game kat FB tuh. ;p

Alkisah, Ahad lepas kami member2 highschool dulu gather sama2 kat Mines. Ye, kami gi Mines je. Tak jaoh pun. Cik Misz aka Along kitorang semata-mata datang dari JB and stay kat rumah aku hari Sabtu tu ntuk hangout ngan ktorang hari Ahad. Can u imagine? Datang KL hari Sabtu, Ahad dah balik! Kesian cik Misz neh. Selamat anda comey. haha! *kaitan? ;p

Inilah Along ktorang! aku amek dia masa kat TBS.
First time woo aku gi TBS. Daebak!! rasa macam kat jepun ;p

Untuk lebih mudah difahami, dulu zaman high skol aku, kami berlima duduk paling belakang dalam claz. Dan ktorang bagi gelaran setiap sorang. Contohnya seperti, along, ucu, angah etc. Tapi sorang lagi member aku tak dapat join. Dia duduk kat Segamat. Tak dapat kebenaran mungkin. huhu.

To the left to the left.
Paling kiri, itulah Achik ktorang aka Pqot.
Aku sebagai ucu. yess. saya paling kecik ok. haha
Then, Angah aka Echa.
Last one, ALONG tembam aka misz!
rindu gila ngan diowang2 ni tau. ^^

sorang lagi tu, Fella. sebagai pengganti Ude kami yang tak dapat datang. Masa neh, memang pikir Mines tu ktorang yang punye. sukacita je memekak and paling bestnya tima karokla!
TERBAEK woo! haha~ Btw, masa neh adeq aku ngan my dear ikot sekali. Jadi photographer tak bertauliah je. ngee~

Dah jumpa diowang neh, RINDU GILA zaman skola dulu. Banyak citer and kenangan yang ktorang ingat balik. BESTNYA! Apepun, life must go on. Fighting! ^^

p/s = Malas nak upload banyak gambar. Ni pun cukupla kan. ;)

eh.eh. lupa nak tanya. ok tak si kepoh ni pakai tudung cmni? Punyela payah nak buat. Lagi2 lepas semayang kan. Buang masa aku kat toilet je nak setelkan part tudung. haish~ Konon2 nak buat ala-ala Hana Tajima. Last2 jadi Hana TAJADIK. tskkk -_-"

21 juta orang sayang aku:

i'm ezza haniza said...

semua lawa2!

beLLa said...

haha. tenkiu2. kmoo pun lawa+cun ^^

hanae said...

hehehe..jadi je ko pkai bik! malu2 hamster lettew!

kocix! said...

wah3 mnyerlah skali cik bella!

beLLa said...

anet : yeke2? tapi aku rse cam serabot je? ape hamster pulak. shy2 cat lahh. haha

beLLa said...

kocix! : hihihi. warna maenkan peranan penting tu. ngee~

Abu Huzaifah said...

hoho.. chntek ciptaan tuhan .. :)

beLLa said...

alhamdulillah ^^

pyejal said...

staile tudung skrag dh macam tu ek ?. :)

beLLa said...

agaknye lah. tgk ramai pakai cmni ;p

Bob Merley said...

cool (=

schaze zainn said...

oke style tudung u :D

TYNTHA LANA said...

Cik bella! sgt comel! wewww2,hehe. seronok jalan2 yea!

soooooour said...

aaaaaaaaaaaa..sape hana tajimi???nape pmpn sebok ngn hana tajimi tu???

beLLa said...

bob merley : thanx! ^^

beLLa said...

schaze zainn : gee. thanx btw ^^

beLLa said...

tyntha lana : hee~ thanx dear! mestila seronok dgn mbe2 lme ;)

beLLa said...

@soooooour : err. kte pun tk kenal hana tajimi sape. hana tajima tau lah jugak. ngee~

sLpmEpLz™ said...

beg tu comel. haha

beLLa said...

beg ikut tuan dia tu. haha

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

hai..tnye bleh?
yg misz tuh dlu pena study kat uitm jgka ta?
mcm familiar laaa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails