my beLOVEd follower

Monday, June 27, 2011

Kenapa My Beloved Follower tak Keluar neh??

Hye guyz! Just nak tanya anda anda semua neh, masuk belog aku ada keluar tak box My Beloved Followers tu? Ke kat lappy aku je tak keluar ye? Sebab aku nak follow belog orang laen pun tak keluar box nak Follow tuh. Anyone know why is it so??

Tengok ni ha. tak keluar apa2 pun. yang ada tulisan MY BELOVED FOLLOWER je.

Agak musykil disitu sebab nak kata line rumah aku ni lembab, laju je aku on9 tengok youtube apa semua. Korang pulak macam mana ye?? Any idea?

5 juta orang sayang aku:

siti aesyah said...

haaa...ada jadik gak kat blog eisya...dr td ag..tp skrg dh ok dah...mybe masalah dkt blog kowt...

beLLa said...

ohh. kre ni memang masalah blog lah ea? risau gak ingat kte sorang je kena. ;p thanx btw ^^

braderlove said...

blogspot probs..biase la tu..hehe.aku pon kene jgk, dah bpe ari cmtu..hehehee~

beLLa said...

ohh. hehe. dah ok dah. saje maen2 ngan aku neh ;p

budakmengong said...

alaa sama la..dy xmo kluar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails