my beLOVEd follower

Sunday, June 12, 2011

Try berTumblr pulak ;p

Hye guyz. selamat hari AHAD semua! Maaf lah kalau ada yang tak senang dengan entry aritu. Tu hanyalah random jokes yang nak share ngan korang. Mungkin agak kurang sopan and senonoh. Maaf ye semua. Promise arini tak buat lagi. (arini je kan.esok2 boleh buat lagi) hihihi~

Ehh. nak tanya ni. Anda anda ada Tumblr tak? Mehla link nya. Boleh follow memollow. Aku ni dulu buat je account Tumblr, tapi tak layan sangat pun. Yelakan, belog pun tak hapdate sangat. Ni nak buat mende laen pulak. ;p

Member2 aku pun bukan ramai yang ada Tumblr. So tak tau lah aku nak tanya sape pasal Tumblr neh. Yang aku tau, gambar2 kat Tumblr smart! hehe .



Smart kan gamba2 ni. Ikotkan boleh je letak gambar2 camni kat blog. Tapi kat Tumblr tu, Let the Pictures Speak.. yeke? haha. Ape aku dah mengarot ni. Korang fahamkan maksud aku? ;p
Yang ada tumblr tu, mehla share link kat sini ye. Nanti aku follow ^^


^^

16 juta orang sayang aku:

ezzah said...

yeay ! dah ado tumblr . kte pun da jarang ng blog sebab tumblr cm best . hehe

meh2 jalan jalan sini

http://doddledoodle.tumblr.com/

beLLa said...

lah yeke? ade memberla cmni ^^

i follow! hehe

kocix! said...

thumblr?
haha nak try men la pasni..

beLLa said...

boleh2. tryla. best jugak ^^

LiFe KaMi said...

nampak mcm menarik bole le kami try ye..:)

Alynna said...

best ke tumblr ni?

HonEyBuNNy said...

ramai da orang main tumblr sekarang kan...

ne tetiba nak wat jugak neh...nampak cm menarik jugak..

apik pehe said...

apik tak buat lagi..hehehe

misyamissyou said...

wah de tumblr..t leh usha hehe :)

KinosKoko said...

tumbler memang best kalo nak tengok pics yang menarik...
welcome to tumbler

beLLa said...

Life Kami : ce try ce try. tak semestinya kena taep panjang2, tapi upload je gambaq2 menarik ^^

beLLa said...

alynna : baru try nak berjinak2 ngan tumblr dear. bestnya dapat blog ngan mudah. reblog dr orgpun boleh ^^

beLLa said...

honeybunny : tu lah. tak cuba tak tau kan best ke tak. jomla buat ;)

beLLa said...

apik pehe : apik tak nak try buat ke? ;p

beLLa said...

misyamissyou : ada jugak ye? jom terjah menerjah ;p

beLLa said...

kinoskoko : tenkiu2. ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails