my beLOVEd follower

Monday, June 27, 2011

Dont Judge Negatively with Gamez. Ada jugak infonya. ^^

Hye guyz! Apa khabar semua? Dah makan belom? *Jawab jela dalam aty yea. Ni saje nak buat intro poyo2. ;p

Hey, sape GAMERZ kat sini? I mean, yang layan games lah. I admit yang aku neh memang gila games. Pantang ada orang invite games kat FB tu, mesti aku nak try maen. But it depends lah games tu best ke tak. For guyz, aku rasa suka lah maen Poker, Mafia War etc etc. Aku tak rety maen tu. Aku ngan mama layan game masak2, tanam2, dan seumpama dengannya lah. Korang tanya je game ape yang aku tak maen kat FB tuh, Cafeworld?Baking Life? Monsterworld?Cityville? Peh, banyak bai gua maen. Mama lah ni hasut aku. haha.

Ikotkan, memang buang masa gila maen mende neh. Kalau kat uni, member aku update blog and berblogwalking bagai, aku setelkan games dulu. Tu kadang2 terabai belog neh. Ampun ya ;p

Tapi tapi tapi, dengan games gak banyak mende baru aku tau. Contoh paling senang, resepi2 dalam games lah. Pelik2 je aku tengok. Ni pun tergerak hati nak Google gambar2 nya. *dalam aty, wujud rupanya makanan2 neh. HAHA. Jom usha antara makanan yang aku try Google. Ni contoh dari game Baking Life je. Ikotkan banyak lagi kat game2 laen .


Sama je kan macam game punye. ;p


Macam biskut cicah teh panas lah kot ni kan. ;p

3 ) SUNSHINE CREPE
Aku rasa yang ni banyak jenis topping kita boleh letak. Yang camni aku kureng sket ;p

Sebijik dah macam tangan beruang. ;p
Macam2 pesen makanan ni kan.

Kisah Baklava ni lawak sket.
Sape yang layan AF, mesti kenal LENA kan? and trademark dia "Boleh Bah Kala Kau" (betol ke aku eja?) Mula mula aku ngan adeq aku tak dapat tangkap apa yang dia cakap. Ktorangpon cakap lah, 'dia cakap BAKLAVA kot!' HAHAHA
Btw, if I'm not mistaken, it is a Turkish food.

There's a lot new foods that I explored when I'm playing games. Tak payahla nak bandingkan dengan education games kan. Yang tu memang tak dapat disangkal lah sangat berfaedah. So, akhir kata, MAJULAH GAMERZ UNTUK NEGARA! kah3~

*mood maen game, update pon pasal game. ;p

p/s = Exam start Rabu ni, rasa macam rilex je lagi. aiyo~


11 juta orang sayang aku:

bujal X said...

angry birds adalah terbaik!haha~

beLLa said...

haha! angry bird tu something sket. bak kata member, bukan bird tu yang angry, aku yang angry maen nye. haha

beLLa said...
This comment has been removed by the author.
Nizam Ijam said...

nampak best jer kan :)

”Kahwin Dengan Mayat”

qudwa said...

hoho...men gem pun bnyak mende ley belaja...saye gamer gak...XD

beLLa said...

nizam ijam : hehe. tau xpe. ;)

beLLa said...

qudwa : betul3~ wah, ada mberla camni ^^

Eazy Izzuddin said...

best pula game ni hehe..
xD

beLLa said...

err. ini perli ke hape? ;p

Dianaa said...

Pergh, tunjuk makanan pula. Sebiji macam dalam game pula tu. Lapar la pula. Haha!

beLLa said...

haha. sebijik en. rupanya game memang ikot dunia reality punyer makanan lah. ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails