my beLOVEd follower

Tuesday, June 14, 2011

Thanx my BELOVED follower! ^^

Hye guyz! Dah 2 hari tak jenguk belog ni. Rindu pulak rasanya. *jenguk tak semestinya update bukan? ;p Happy nya lah aku tengok my BELOVED FOLLOWER dah jejak 1000!
THANX A LOT sayang sayang semua yang sudi mengfollow belog picisan ini.
Sangat terharu ok. :')


Since 2009 aku berbelog, baru kali ni jejak 1k follower aku. Walaupun aku tak hebat dan tak lah setegar mana dalam berbelog ni, tapi ada jugak yang sudi memollow. SAYANG korang semua!
Lepas ni aku akan cuba bagi info2 yang berguna dan TAK kan lupa nak lepak belog2 korang ok.
Thanx jugak kepada yang sudi singgah belog ni ntuk naek kan trafik. Jangan risau. Belog aku tak kan kena traffic jam punyer. HAHA

P/S = Aku tengah memikirkan nak buat Giveaway atau Contest atau Lucky Draw ntuk semua beloved follower aku neh. Teringin nak buat dari dulu tau. Any suggestion dear??
^^


10 juta orang sayang aku:

Aida Azryn said...

Tahniah! :D

kocix! said...

jeles nyierrrh!!!

hhahahaah

sangat setia said...

haha. same2 :D

KinosKoko said...

waaa..bnyak tue...wat lucky draw jela..senang sket..hehehe

apik pehe said...

wahhh..tahniah2..hehe..

beLLa said...

aida azryn : thanx! ;D

beLLa said...

kocix! : tamola jelez2. ^^

beLLa said...

sangat setia : ;D

beLLa said...

kinosKoko : ok gak kan. tak payah susah2 nak evaluate nty. akan dipertimbangkan ye ^^ thanx btw ;)

beLLa said...

apik pehe : tenkiu2. tak sehebat apik ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails