my beLOVEd follower

Friday, November 18, 2011

Korang korang. Nak tanya ni..

Assalamualaikum semua.

Nak tanya sikit ni, korang datang blog aku nampak ok ke? I mean background dia rosak tak?Ade sampai jadi macam kat bawah ni tak?

Aku dari kelmarin bukak blog ni jadi lagu ni. Awat ya?

Background tu dia tulis,

"This image exceeds bandwidth with too many views.
Go pro and get unlimited."

Bandwidth tu hape ek? Maksudnye aku kena tukar gamba laenla eh? Sape yang pandai bab2 ni ley tolong aku?? Ngak tau sih mau buat apa. ;'(

Thanx yang sudi singgah ;)

10 juta orang sayang aku:

sis92 said...

sis tengok skg sma cam dalam gambar..tp rsanya ok je kot..xda masalah apa..cuba tanya polskahackrew :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak tgk pun mcm tu juga..kena tukar gambar lain kut..

AIN SYAFIQA AZMI said...

semalam ain dtg jadi cam yg kat atas ni, yg bella printscreen tu.tp skrg ms tgh comment ni ok je cantik ade dot dot pink =)

Aida Azryn said...

ok je.. lawo.. :) :)

beLLa said...

@sis92
oh ok sis. thanx yea. kte da tukar backgroundnye ni ;)

beLLa said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
tu lah kak. da semua tgk jd cmtu, ktepon da tukr gamba laen. thanx ye kak ^^

beLLa said...

@AIN SYAFIQA AZMI
hehe. aah sebab kte baru je tukar gamba laen lak. dotdot pink ni y dijumpai. layan jela. thanx ye ain ^^

beLLa said...

@Aida Azryn
hehe. thanx dear. ni pon lepas tukar gamba laen ^^

~AmyLiana86~ said...

ok je akak tgk..xde pun jd mcm tu dik..

beLLa said...

y bru ni kte bru tukar gamba laen kak. b4 ni jd cm dlm gamba tu tau. isk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails