my beLOVEd follower

Sunday, November 13, 2011

Si Dia Peluk Lisa Surihani, Aku dapat Aaron Aziz. ^_^

Assalamualaikum.

First of all, Happy Weekends semua ! Maybe korang happy sebab hari minggu dapat rehat tapi tidak bagi aku. Arini dah kena balik U dahh. Oh noo! *Mood biasa seorang student bila cuti dah abes. Padahal bising jugak dok uma takde wat ape although assgnment melambak. ihihi~

Berbalik kepada tajuk entry di atas. Jom tengok 2 keping gambar di bawah ni. ;p

Ewah3~ sodap2 je peluk Lisa Surihani kan. and macam smart lak Lisa peluk awak balik. ahaks~
*maafkan diriku sebab amek gamba tak lawa. eh ur face looks oily la syg. hihi. maap again. ;p

Awak ade Lisa, saya ade Abang Aaron Aziz tau ! Jangan maen2. hahaha~
Ohh tingginya abang besaa. ngee~

Maafkan kami yea. Kitorang memang kuat maen2 sket. Ngan gambarpon sempat nak posingg2. Nak jumpe Lisa & Aaron sebenar tak dapat, soo gambar lah jadi mangsa kami. haha~ Kalau betol2 mau kena sebat tangan my dear tu. Suke2 nak peluk pompuan laen. keh3

Actually tadi gi tengok wayang kat Galaxy Ampang. Sebab nak redeem tiket wayang free punye pasal. Kena lah cari MBO jugak. ^^

Ktorang tengok cerita ALAMAK TOYOL ni ha. Memang lawak abessla cite ni. Komedi yang sangat ringan. Tengok ngan family buat gelak gelak dalam panggung memang bestla. Si Toyol ni pon tak gune sebab nama je Toyol, tapi tak pandai mencuri. Baek resign je dari jawatan Toyol tu. ;p Overall, ok jela aku rase citer ni.

psstt : Korang tengok je Di Sebalik Tabir citer ni dah cukup aku rasa.Korang ley follow citer dia camne. Last2 tu aku rasa lawak gile sebab.........tengokla sendiri yea. HAHAHA~ *ok.korang mesti rasa annoy. ngeh3

First time woo dapat tengok wayang free. hee~
*yang orang belanje takyah amek kira la kan. ;p

After tengok wayang terus gerak gi TS. Mau melantak di sana. ^_^ Actually ade 1 lagi movie tiket free. Citer Immortal. Ade yang dah tengok? Dengar citer tak best? Bagi orang jela camni. *_*

Anyway, thanxx pada yang sudi singgah and follow blog picisan ni yea! SAYANG KORANGG ! ;D

Terima kasih dari kami. Penjaga blog ini. *Padahal aku sorang je ;p

10 juta orang sayang aku:

e4ezzati said...

seronoknya dapat tiket freee :)

beLLa said...

hihi. sronok sgt ! dpt jimat dwet. hee~

sis92 said...

jeles la cmne dpt tket free ni nk jugakkk

Diyana Norman said...

bestnye dpt free tiket!! cane eh leh dpt

NURUL ASHIKIN said...

ekekkeek: peluk kertas wat perrr....

beLLa said...

@sis92
hehee. kena tgu org bgla siss. hee~

beLLa said...

@Diyana Norman
er, tiket ni si dia y dapat. sebab practical kat bidang penyiaran kan. ;p

beLLa said...

@NURUL ASHIKIN
tu lah.kertas je y jumpe. hahaha

fiq. said...

ombak rindu, mcm best je citer tu kan,,,, harap2 dapat ikut..


eh2, toyol pon cambest, utunggu kt utube je la, haha

beLLa said...

fiq : tu lah. novel dia bestt kot! nak sgt tgk. harap dpt tiket free lagi. hee~ toyolpon best. minggu depan masuk Astro First tu nty adela kat utube punye ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails