my beLOVEd follower

Wednesday, November 30, 2011

A Week To Remember. Part1

Assalamualaikum semua.

Tajuk agak ngade sket ala2 A Walk to Remember la kononnye. Aku sangat tak sempat nak update sebab aku ni suke letak gamba. Thus make it hard for me nak upload dengan line yang sangat 'laju' ni. -__-"

So, last week sepatutnya aku ada Team Building kat Ulu Yam. Tapi aku tak dapat join sebab my family planned to go on vacation. Mula2 mama cakap nak pegi A Famosa. Aku dah eksaitedla sebab tak penah pegikan. Jap lagi abang aku lak taknak lak gi sane. So dipendekkan cerita, Sabtu lepas ktorang pusing2 KL je, (although dah selalu sangat lepak KL).

Kalau tanya aku, of course la nak g Timesquare. Aku fikir shopping je kat sne. Bukan sebab Cosmo World or anything else. Tapi abang aku tak suke lak. Soo ktorang makan2 je kat TS, and terus ke Aquaria KLCC.

Gi TS ngan family memang sangat TAK seswai ok. Malu tengok ngan perangai budak2 sekarang. Tengok macam sekolah rendah lagi, tapi dress up bukan maen. Taknak cakap banyak. You know better I think. ;p

Luckily ktorang sempat masuk tau Aquaria. Orang laen dah nak balik, ktorang baru beli tiket which is time tu dah pukul 6 lebih if i'm not mistaken. Aquaria tutup pukul 8. Korang bayangkan best tak best masuk Aquaria macam rush. Tengok semua mende nak cepat. But still bergamba tu WAJIB ada. haha~

Mama cute kan?
*please say yess or else she will disssapointed.
LOL~
joking jela ;p

Ni laporan hari Sabtu je. Ahad tak citer lagi. Soo tunggula next entry yea.

Thanxx for reading ^^

4 juta orang sayang aku:

Ieqa Swetluv said...

wahh bestnye jalan2..

beLLa said...

hee~ best3 ! ^_^

JR said...

Bila nak jalan2 ke pekan kecil tempat JR tinggal ni pula??

Entri terbaru di blog JR:

"DNA Babi Ditemui Dalam Ramly Burger?"

beLLa said...

eh JR tinggal kt mana ye? jdla tourist guide kamii ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails