my beLOVEd follower

Saturday, November 5, 2011

Teringin nak tukar design blog.

Colorful kan... ^^

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz ! Korang tengok Anugerah Skrin tadi? Ramai gile cakap bosan and tak meriah ouh. Awal2 aku tau Rozita Che Wan jadi pengacara aku dah buat muke wadehek??? -.- Sejak bila kak RCW ni berkecimpung dalam dunia pengacaraan pulak? Asek gelak je aku tadi. Bukan sebab lawak diorang buat, tapi cam kesian lawak tak jadi. keh3~ Cam tak syiok tengok pengacara macam control cun ouh. Ni pendapat aku jela. No heart feeling ok ? ;p

Lagi satu pasal ipad tuh. Geram jee aku tengok pembagi trofi tu nak umumkan. Teknologi tinggi pon kadang2 menyusahkan. Yang wat aku gelak panjang masa ade sorang tu taley bukak Ipad tu and last2 guna kad ntuk umumkan pemenang tu. Lawak siot ! ;p

Aku memangla tak pandai gune mende alah hebat camtu, cuma at least practice la dulukan masa rehearse cara guna Ipad tu. haiyo~ Aku teringin dow nak tengok Maharaja Lawak Mega tu.Tak penah tengok. Tapi kat uma takde Warna, terpaksela layankan je Anugerah Skrin ni. Anyway, tahniahla kepada yang menang yep ! Sam aku tak menang. sedey ~ ;(

Eh eh. Asal aku mengarut citer pasal Anugerah Skrin neh? Aku nak citer mende laen kot ! haiya.

Sebenornyekan, aku teringin nak tukar design blog. Dah bosanla ngan design ni. Aku maen rembat je yang free2. Teringin gak nak bagi kat blogger expert ntuk tempah design blog. Tapi bak kata membe aku sorang neh, macam membazir je nak tempah mahal2 ntuk blog je? Tapi kepuasan tu penting jugak kan?

What say you? Any suggestion? Kalau ikot survey belah kanan blog aku neh, ramai cakap stay je. Tapi ade gak yang cakap buruk. Tu yang aku rase nak tukar design tu. Any ideas and comments guyz?

Actually sekarang aku nga suke tengok barang2 yang colorful. Chantekk sgt ! :D

Citer aku pendek je sebenornye.Tapi termelalut pasal laen lak. hee~

18 juta orang sayang aku:

Fieco said...

aku lgsg x tgik angreh skrin tu..
btw, rozita she wan? huh im glad xtgok td. miahaha..

P/S: design blog u ok pe. nice ;)

icHabElla said...

nak tukar background ke ?

alyaazman said...

u kena tukar background blog u

jijah said...

a,ah mmg xbpew mriah n xbest pn ask taun nih..tah papew hehe..tp best jugk la tgk ask taunni..nk taw sbab apa..sbabnya remy ishak jijah..bnyk gk la dpt reward hehehe..jijah minat sgt kt remy ishak taw hahahaha..tahniah untk remy ishak..mylove hehe

Amir Baker said...

aku rasa better awak cari template yg free2 je. Bnyk pilihan. hanya pendapat saya je taw..

sis92 said...

entri hot ask baru dipost tengahari tadi , jemput baca..




emm sis rasa tak perlu tukar..cuma besarkan sikit saiz utk entri :)

saya KILA said...

haha . kita sama la :)
seriously malam tadi mmg boring . lawak entah apa . pelik .

RinsyaRyc said...

cantik dah design blog ni... hehe..

peah @ peps said...

sweet jer cik peah tgk..sesuai ngan umur bella....kalau tempah kat org..jgn lupe remind dia..nak increase loading punyer time..:)

New Post: Trafalgar Square, London

beLLa said...

@Fieco
haha.bagozla tak tgk. takde saket aty. hee~ thanx dear ^^

beLLa said...

@icHabElla
yupp. n dah tukar pon ;p

beLLa said...

@alyaazman
dah tukar pon ;p

beLLa said...

@jijah
kan kan. rse kureng sket. wahh jijah. minat remy yea. mak kte ckp remy tu macam mat bangla tau. hihi. jgn mara yea. jokin je. ;p

beLLa said...

@Amir Baker
betul2. ktepon malas nak tempah2 kat org ni. ;)

beLLa said...

@sis92
ok syg. sudah buat ^^

beLLa said...

@saya KILA
betul2. ngarott je. nak tepuk tgn pon kena suruh. hambar gile

beLLa said...

@RinsyaRyc
hihi. thnxx ^^

beLLa said...

@peah @ peps
hehe. thanxx cik peah. ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails