my beLOVEd follower

Tuesday, August 24, 2010

buka puasa di midvalley

ahad aritu seronok sangat dapat jumpa member2 high skol dulu..maken cun melecun mereka2 semua. tapi kali neh xramai sangat pon yang ade. plan last minute la katekan..ade lagi member2 xdapat datang, tapi takpe. next week ade lagi. hikk~


taknak citer panjang, tengok gambar jela ok? ;p



bergambor semasa makan


bergambor selepas makan


sebenor 5 orang neh je member high skol. yang laen tuh member kepada member je. hikk~


my sayang..Zaidatul ;D

minggu ni plan nak kua lagi ramai2. but actually clash ngan member2 ampang dulu..member ampang nak gather kat mid jugak sabtu nih.. n member2 high skol nak gather kat KL..how yep?

8 juta orang sayang aku:

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer dik bukak dgn kengkawan kat luo..huhu

beLLa said...

hehe.. taw xpe. best sgt jumpe mbe2 lme ;)

Hamzah Ian said...

smpai ati lu tak ajak gua.. sob2..

beLLa said...

lahh. kmoo na ikot gak ke? mne taw..
sabtu ni ade lagi..jom! ;p

Hamzah Ian said...

sabtu ni exam.. ayooo... ish2.. nape la korang semua ni cun2..

beLLa said...

yeke?baru ingat nak belanja..lalalala~
member2 aku cun la..aku je x. isk

Cik Shipa said...

kau bahagi badan kau kepada dua.
belah kiri pg KL, belah kanan pg mid.
aiyaa tuh pun mau ajaq ka. :D

beLLa said...

cik shipa: ni fa kah?? brilliant idea! =_=
tau2 aku xdpt nak sambut ryer taon neh. haish~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails