my beLOVEd follower

Sunday, August 29, 2010

reunion buka puasa.

Hallu.Sabtu aritu sangatlah enjoy n fun! Member2 high skol gather same2, gosip2, tanyer perkembangan masing2 dalam bidang pelajaran including badan. Haha! Rasa xpuas je jumpe mereka2 neh. Alhamdulillah ape yang aku plankan, ramai support n hope next year boleh wat macam ni lagi. Amin~

Cuma 1 je, jangan wat kat Semua House lagi. Ade ke patot pas ktowang semayang, foodcourt dah tutup! Isk. Sian dak2 yang xmakan lagi. Paling taley blahnyer, nga nak amek gambar neh. Jap lagi lampu foodcourt makcik cleaner tutup! Makaih.kemot giler kat sini. Last ktowang lepak kat tangga ntuk bergambar. Janji ade ntuk wat kenangan ye idak? ;p


So ape lagi, jom cekidout gambarajah gambar gambar ktowang kat sana..


These are my dearest fren. Actually ade lagi sorang..xdapat datang..member since standard 1 ok. ;D


Total yang datang, bout 28++ jugakla. 14 laki n 14 pompuan.if I’m not mistakenla. Ade yang mula2 cakap taley datang, tapi at last datang jugak n ade yang ley datang, last minit ade emergency lak..sokay lah kan. At least dapat gak ktowang gather macam nih. Bukan senang ok nak kumpulkan mereka 2 neh. Majority dak johor kot.dah high skol kat johor la katekan..huhu


Actually banyak lagi gambar, tapi aku xrajen nak upload banyak2, so, enough 4 today ok. Nak banyak, tengokla kat fb aku yep. Callo bete~


kami lagi. hee~

MyEm0.Com

6 juta orang sayang aku:

hamzah ian said...

nape la ko cun bella..

beLLa said...

cun pulakk. haha
kau jgn nak wat aku blushing yep. ngee~

encHIx laNDax said...

nak ngurat bella boleh x agak2?>?hahah

beLLa said...

haha! ngadu kat cik kechikk kunk.. ahha!

misz benida said...

xyah ramai sgt umat2 mnusia tu..'huh'

jeles.

beLLa said...

sabaq naa. pose xelok jeles2. ngee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails