my beLOVEd follower

Friday, August 27, 2010

Libresse ohh Libresse

balik balik uma je semalam, mama ade mende nak tunjuk. tau ape dia??


ni haa...
pad LIBRESSE! hhehehhe

aritu saje2 jela aku register ntuk dapat pad free kan.. macam yang aku dapat KOTEX LUXE tuh.. sama jela carenyer..differentnyer, 2 Kotex..ni Libresse. hee~

tau x Libresse yang mana? alaa, yang iklan Yuna n Adibah Nor tuh.. Adibah Nor ade letak 2 tembikau beso belakang dia tuh. ngeh3~

ni yang aku dapat dulu..KOTEX LUXE.



ni page depan website Libresse tuh ..click SINI

nty clickla yuna ke adibah nor ke..xpn lagi soran neh adik bradik chong kot. xkenal. ;p

ni contoh y akan kua if click yuna. dia akan tersenyum2 ye..hee~


ntuk sample free lak, ni contoh borang yang korang kena isi. arasso?


bagoz gak dpt free sample neh. nak beli, cam xtaw syok ke idak pakainye. so, bolehla try pasni.adekah rasa cam tembikai kat pungkok.. kah3!

banyak ok sample y dye bagi..
2 overnyte wings
3 maxi non wings
3 slim wings
2 slim liners
2 super slim liners.

yang laki tau ke ape wings, liners semua 2? ngeh3~
actually yang kotex luxe 2pon xabesh pakai lagi. hikk~

MyEm0.Com

2 juta orang sayang aku:

Hamzah Ian said...

amende nih??hahaha

beLLa said...

see..kan xtw..kah3!
poyola mu neh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails