my beLOVEd follower

Wednesday, August 25, 2010

bunuh bunuh bunuh

tadi aku baru baca kat paper Kosmo pasal ayah bunuh anak sendiri umo 3 tahun kat Kota Bharu. sedih siot! bukan bunuh tembak ke, kasi racun ke, ni sembelih anak sendiri kot!! iskk! giler kejam. MyEm0.Co

meh aku quote sket berita tuh...

KOTA BHARU – Luluh hati seorang ibu apabila melihat suaminya yang mengalami masalah mental tergamak menyembelih anak lelaki kesayangan mereka di dalam bilik air walaupun dia merayu berkali-kali supaya si suami tidak meneruskan niatnya dalam satu kejadian menyayat hati di Kampung Sungai Budor di sini semalam.

Mohd. Adam Muszhaffar Muhaimin, 3, meninggal dunia selepas lehernya hampir putus disembelih oleh bapanya, Muhaimin Sautar, 33, dengan menggunakan sebilah pisau dalam kejadian pada pukul 12 tengah hari itu. baca sepenuhnya DISINI
~KOSMO 28/08/10~

seram en? isk.tapi 2 lah kan.. orang sakit mental ni bahaya. bukan macam kudis ley nampak sakit ye kat mana..ni dalam otak. giler sampai nak bunuh anak sendiri, ape citer bai.. trauma aku nak kawen ouh! maybe before kawen ok, takde sakit pape, tapi who knows kan after get married, stress sgt agknyer sampai nak bunuh anak sendiri. gile betol!

ni sama la macam kes yang lelaki bunuh 1 family dia tuh..cuma mak n adik dia je xbunuh. apesal lah dunia sekarang neh banyak sangat kes bunuh2 ek? baby dumping lah..sembelih orang lah.. takde perikemanusiaan langsung. orang mental camnih bahaya la dalam masyarakat. but how nak detect someone ade mental problem ye? payah gak camnih.. then orang y bunuh baby 2 pon, consider as mental problem jugakla kan? mana ade orang sanggup bunuh anak sendiri if dia xsakit mental.. betul x?


p/s= nak makan ape ek buka nanti? (tibe2 tukar topik) ;p

MyEm0.Com

7 juta orang sayang aku:

~AmyLiana8886~ said...

tu la..bahaya org sakit mental nie..kena hati2..

~AmyLiana8886~ said...

tu la..bahaya org sakit mental nie..kena hati2..

beLLa said...

2la kak..scary~

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

hentakbelipat said...

org kurang siuman bapaknye tuh..pelik.dah tau kurang siuman watpe pi simpan dgn budak2

beLLa said...

masalahnye mmg tau ke bapak dye tu sakit mental?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails