my beLOVEd follower

Thursday, September 2, 2010

Are You Moist Enough?


sape xpenah dengar menatang ape Vaseline neh? adakah minyak gasolin? violin? dolphin? ok. itu takde kena mengene ye anak anak. kali ni aku nak kasi tahu kat korang, cara2 nak melembutkan kulit anda ye.

This products comes with four different body lotion which are Total Moisture (wane kuning tuh), Healthy White (wane pink), Intensive Rescue (wane ijau) and Aloe Cool And Fresh (wane putih suci tuh). semua ade function tersendiri yang mana ikot keperluan dan kulit kte lah kan. ade orang kulit kering, elok guna wane ijau tu..etc etc.

aku guna Total Moisture tuh. wangii ooouh. korang tido malam pakai en, konfem nyenyak. kalau boleh sampai xnak bangun pagi. (ok.i admit kadang2 lena sangat tido sampai susa bangun) hikk~

dulu masa kat ostel kat nilai, (which is katil double decker ok) , bila aku nak pakai je, dah bau 1 bilik ngko. n member atas akupon tnyer,
'ngko pakai lotion pe tuh?'
'VASELINE je'
'wah. wangi giler. nak cket!'

ha, tengok tuh. xtipu weh. soo kepada anda anda yang belom cuba lotion neh, sila lah beli di pasaraya berdekatan ye. takde pasaraya, kiosk pon boley la. hee~

ngko tengok neh mulus xmulus kulit yang guna Vaseline.. keh3~

actually ni contest dari nuffnang. aku excited nak dapat barang2 dari Vaseline neh. semoga aku berjaya la ye! ;D
meh cekidout contest neh..http://www.nuffnang.com.my/vaseline/

MyEm0.Com

16 juta orang sayang aku:

hamzah ian said...

wa.. harap2 dpt.. amin..

beLLa said...

amin3! ;D

beLLa said...

amin3! ;D

Kuwe said...

malas campur hal perempuan. heh.

hamzah ian said...

gua laki.. ciss... hahaahha

Anne Boleyn said...

wahh kulit muka awak cantik la. :)

btw good luck yerr. hana ingat nak join juge. tengah collect idea ni from kenkawan. hehe

p/s : jom join slot Bingkisan Salam Syawal kat Redmummy.com jom? Anne Boleyn dah join.. check my latest entry kay.. :)

teka siapa said...

haaa cakap pasal aku! royalty please!

Eisse J said...

u look really cute! good luck ya.

beLLa said...

kuwe: eley, ade je laki pakai..hamzah, kau pakai en vaseline? hee~

anne boleyn: thanx babe! u pon cantik taw! ok2. nty i tgk ye..;)

beLLa said...

teka siapa: cakap pasal kau? tang mne lak neh? aiyo~

Eisse J: tenkiu2!;D

teka siapa said...

kan kau kata, "budak katil atas" haa sape lagi atas kauu.

beLLa said...

hahaha! ni mesti cikk fa neh. kah3! lupa plak. ok2.if aku dapat adiah from Vaseline, aku bg la 70-30% ok? hahahaha

fa said...

haa okay la tuh. aku bukan nak mintak banyak pum. bagus lah kalo memahami hasrat sebenar aku. :D

p/s: rajin tak aku comment kat blog kau. bagi duet raya please! :P

beLLa said...

haha! koya la mu neh..
aku pon memahami gak isi hati kau. ngee~

cet. mintak balasan rupanya. not fairla. aku xdapek baca blog kau.how nak komen2. isk

Ms Ave T said...

This is a really nice post! All the best for the competition and do check out my entry as well? :D

Miss Ave T

beLLa said...

thanx a lot dear! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails