my beLOVEd follower

Monday, September 20, 2010

award ntuk pengikutku yang ke 100!


kehadapan para pengikut ku yang terchenta. terima kasehh atas sokongan anda anda semua. saya tahu belog saya neh apelah sangat berbanding orang laen. pemalas lak 2 nak update. akhirnya, jejak jugak 100 follower aku neh. ALHAMDULILLAH!


mesti ade je orang cakap aku ni kepoh en. orang laen dah beratos2, beribu2, xkecohpon..kau baru seratos dah kepoh2..ehh, sukacita akula. ingat senang ke orang cam aku ni, orang nak follow belog picisan aku? susa woo. cuba kau tanye follower aku yang laen, ape bestnyer belog aku nih? haa.. aku dahla banyak mengarut, x hensem cam Zack Zukhairi , tak secun Fatin Liyana or Hanis Zalikha, but at least adela orang sudi follow aku en.. thanx again!


Dari dulu lagi dah plan, if follower aku jejak 100, aku nak buat kenduri doa selamat award ntuk blogger tuh. So, ape lagi. Inilah hasilnya award xseberapa tuh. Maafla. den neh xkreatif sangat nak edit lawa2. harap sudilah amek ye.


thanx 2 incik mangosteen aka manggis !

sudi2lah kiranya diambil award ini ya.. ;)


saya berjanji akan lebih bersemangat dalam berblogging. Fight oh-ohh!

MyEm0.Com

6 juta orang sayang aku:

manggosteen said...

uish..terharunya sbb jd pengikut yg terpilih..
haha..ok thanks..

beLLa said...

hee~ no biggy.
lagi terharu ade yang sudi follow. ;)

Kuwe said...

steady. kirim salam yang ke seratus tuh.

:p

beLLa said...

alahai. lupa lak nak kira pasal kirim salam tuh. ngee~

hamzah ian said...

gua follow dah lame tak dpt lak.. sob2..

beLLa said...

bukan ape hamzah. yang neh ntuk lucky number 100. 2 yang dapat tuh.. nanti aku buat ntuk kau ye.. buruk owang tua majok. ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails