my beLOVEd follower

Thursday, September 30, 2010

pemakaian tudung menyerupai Rahib wanita


Wahai wanita, janganlah kamu memakai tudung yang dibutang/di pin di belakang sehingga menampakkan bentuk leher di hadapan..gayanya tak ubah seperti birawati Kristian Laknatullah... Jauhilah dari memakai sebegini...agenda kafir laknatullah itu sangat halus sehingga kita tidak sedar, ketahuilah wahai manusia sekalian..



Nauzubillahimin zalik~
mende neh dah jadi fesyen kan zaman sekarang..pakai tudung awning neh aka tudung ekin neh.. (xkesala korang panggil apepun)
aku pon pakai kot. cume takdelah sampai leher tercekik camtuh. tapi xterpikiaq lak ianya menyerupai rahib neh. isk.


ade sape2 x kat sini tengok citer tudung ekspress?

ni antara pelakon2nyer.. lisa surihani pakai tudung yaww~

kalau perasan dalam citer neh, lisa pakai tudung tersangatla nampak tercekik ok.bukan lisa je, rasanya yang laen pon same. mungkin dye pin ketat sangat kot. adakah camtuh yang dikatakan same cam rahib?? mintak dijoahkan..


isu neh timbul masa akak bilik aku citer pasal citer neh tadi. so , 2 yang ade idea nak share tuh.
ang pikiaqla sendiri ok.

chow~

5 juta orang sayang aku:

ahchOng's said...

dh lama aku xsuka orang pakai tudung camni...tudung yg ol skool tu jugak tetap pilihan aku..yg macam org pakai p sekolah dulu2

beLLa said...

abeh tuh kau sukala dak pompuan g kuliah stil pakai tudung skola tuh? old skol abesh ko.. ;p

LuVidA^^ said...

jangan la smpai tercekik cmtu. bukan lawo pon

beLLa said...

haha! taw xpe. cam seksa tengok. ;p

Anonymous said...

janji dorang tak pakai salib. cara pemakaian biarlah Allah yang tentukan berdasarkan ketentuan menutup aurat.

-Berapa ramai lagi yang tidak pakai tudung??
- Orang arab yang bukan islam pun tutup jugak. Bolehkah kita nilai perkara tersebut?
-yang lelaki pula kenapa pakai tali leher tidak ditegah. tiada masalah semua tu

Biarlah.... jangan sahaja pakai tudung nampak betis atau paha yang boleh menaikkan syahwat sang lelaki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails