my beLOVEd follower

Sunday, September 26, 2010

saket mate la oii

gambar hiasan

aku saket mate taw x! da elok2 lampu keta wane kuning, sebok tukar wane putih. pasang lampu tinggi lak tuh. hape ingat aku heran ke weh?? masalahnyer mata aku neh saket tengok lampu kau tuh. agak2 sket nak letak lampu kalimantang kat keta. ni bukan kat mall nak terang benderang tengok jalan. lampu kuning 2 pon nampak kan jalan. ni nak tukar gak wane putih. geram betol aku. isk!


fuhh! puas aty aku lepaskan emo kat sini.korang suka x lampu putih camni letak kat keta? ape cool sangat ke?? dop pehe betol aku. even bukan aku nga bawak keta pon, saket mate taw x? xtaw la bagi orang laen en. huhu~


geram ngan abang aku xlepas lagi neh. da arsengal kalah, nak mara2 aku lak. kecohh lah mamat tuh. -_-'


p/s = esok rumah aku ade buat majlis makan2 cket. jemputla datang ye. actually its not open house. just masak lebih sket je. yang xtaw uma aku katne, google map jela ye. ( saje xbagi alamat sebab ajak2 kuceng) keh3~


meh usha entry neh... 11 JENIS MANUSIA YANG DIDOA MALAIKAT

4 juta orang sayang aku:

ZACK ENTRY said...

tak suka jugak..terang tu memang terang tapi menyakitkan mata pengguna lain..lampu putih ni terang dia lain macam..tak pandang pun rasa silau jugak



latest entry Aku Guna Antivirus Avira

Annyss said...

bahaye lah klu suke suki je nak psg lmpu tggi,pastu silau lak tu.
haihh ni mst tak pergi cramah mse amik lesen dl ni.haha grr

beLLa said...

zack: betol tuh. if tnampak dr jaohpon da silau, ape lagi da dekat n depan mata. isk

beLLa said...

annyss : tu la pasai. adoyai~ nyusahkan org btol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails