my beLOVEd follower

Wednesday, February 2, 2011

Klise cerita hantu Melayu


Aku nak stori mende neh dari aritu lagi. lepas teman nenek aku tengok citer Mak Andam Semah ni ha. ikotkan dah malas nak layan citer2 antu cmnih. ade saka lah, bela hantu raya lah, tak minat den. tapi dah tido uma nenek, layankan jela nenek tengok citer ape. huhu.

time 2 sempat aku terpikir, citer hantu melayu ni sama je kan? tak caye? meh aku listkan


1) rumah mesti gelap2. tak tau lah sebab miskin sangat xbayar bil letrik ke kena potong ke.mesti nak gelap punyer

2) rumah musti ade kabus2 asap sket. lagi2 kalau shoot rumah kampung.
betol tak?betol tak? seram la konon. ;p

3) cakap nak slow2 plak tuh. xpaham xpaham.

4) hantu melayu ni ade dua je which is, hodoh giler and cantek giler. xpecaye? meh aku kasi tengok.
si cantik.

si tak cantik. ;p
ke same je? hantu gak en? haha

kalau aku la, prefer tengok paranormal activity lagi. tak payah tunjuk hantunya, tapi wat jantung aku gugur gak weh. hee~


p/s = tapi citer antu jepun pon slow gak kan? pastu pelakon bape ketol je. suspen lebey. memang pesen citer hantu kena camtuh kot. huhuhhu~

4 juta orang sayang aku:

Syukri Mohtar said...

haha.btol2.setuju.tapi cite jepun dye punye serious gempak!!!.

LiFe KaMi said...

skang ni kat tv ari2 citer antu,
buat takut budak2 je..
nak tgk kak limah asik tak dpt je nmpknya kena beli cd ni..huhu
kami plg tkut citer Juon..
Toshioooooo...rrrrr

beLLa said...

syukri : mmg gempaq pon + slow and menakutkan! ;p

beLLa said...

life kami : betol2. musim citer antu agknya. juon tuh scarynyer bunyi tuh..eerr. seram woo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails