my beLOVEd follower

Monday, February 28, 2011

Free Personal signatures - cool!


saje nak tayang signature baru aku. tapi ade sape2 tau tak cmne cara senang nak mende alah ni ade tiap kali update?ke memang kena upload gambar?? *jakun lagi neh ;p

pastu id yang dia bagi tu ntuk ape ye? aku maen buat je neh.
help me! help me!


ntuk buat signature free gak mek KLIK SINI.

8 juta orang sayang aku:

LiFe KaMi said...

kami pun tak tau pula,
rasanya tak berapa penting,
yg paling penting watermark kat picture kita tu..:)

beLLa said...

ohh. kre tiap kali update entry, kena uploadla ea signature tu? huhu.
thanx btw! ;)

Pakcoh said...

Cube try copy coding yang u upload signature tu pastu pergi kat setting then under tab formatting ade kotak post template.. paste code dalam kotak tu. Huhu.. ntah jadi ke tak..

Btw followed!!

http://luqmanawawi.blogspot.com

mykhalis said...

hehe..boleh sign2 plak sekarang kan?nak try buat le..

beLLa said...

pakcoh : dia tak bagi coding ouh. yang ada id no. dah try, xley gak. btw, thanx bgtau and sudi follow ;)

beLLa said...

mykhalis: dunia IT skrg neh, macam2 ada. ;)

Fathiah Hamim said...

ada cara dia. aku tak buat sebab leceh gila. pening pale aku.

beLLa said...

iye? aku nipon rajen upload jela gambaq nyer. klw tak, memang tak letakla. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails