my beLOVEd follower

Sunday, October 24, 2010

accident malam tadi @_@

mownin guyz! aku taep neh kat uma member kat kolej Lagenda.its early. and its weekend. banyak mende nak story. lagi2 pasal kejadian malam tadi. i mean about the accident. aku memang xpenah alami any accident. selamat sikit je. and malam tadi jugak g balai polis buat laporan untill 12 lebih...ohh dear!


dahla pagi ada exam. after tuh kua merayap. malam eksiden. iskk. what a day!


orang yang langgar tuh pulak..
~Mabok
~he's a Chinese tapi dont look like a Chinese. aku rasa mix ngan india kot
~dia sorang, aku ngan 2 lagi member bi makna bertiga.semua pompuan. dia ingat ktorang takotla! see the leg la wehh
~a student at nilai.
~asek2 cakap first of all first of all first of all. agaknya dia baru blajaq ayat tuh kot kat claz english. -_-''
~dah konfem2 dia salah, tapi semangat suruh wat report polis. ewah2. ada cabel pe kat sne?


senang citer, keta member aku calar..kta diapon kemek. its his fault. really! yang pi potong line kiri apesal kalau da tau xmuat. mengong! sengal! ehh, aku lak emo.sabaq bella sabaq. weekends neh kena happy2 sokmo.


haiyo. cmne nak happy. tido xckup malam tadi. ni bley lak terjaga awal.jap lagi neh around 10am kena gi balai polis Nilai lak anta report malam tadi. byk keje betol. bukan dapat claim keta pon. iskk


okla.this is just a short (pendek ke?) update 4 today. da lama gak xupdate neh. thanx sape2 yang singgah.i'll visit u guyz later ok.


daaa~

9 juta orang sayang aku:

Scya LollitA said...

lah wat je la report .
pastu salahkan dye klu da mmg trg2 slah dye .
at least dpt gnti rugi

sekamar rindu said...

salam...


sib baik accident nya tak teruk..

hamzah ian said...

oi

hamzah ian said...

len kali kuar ajak aku.. haahaha

mia said...

so ape jadi lps tu dear?

LiFe KaMi said...

tu namanya dugaan, sabar2..ada hikmahnya..

beLLa said...

scya : da setel dah pon. tapi xdpt ganti rugi. coz rosak bawah 500 hengget. so just report jela. huhu


sekamar rindu: tulah..tapi sayangla. keta member 2 bru cat kot

beLLa said...

hamzah: kalau ajak kau konfem selamat ke weh? risau aku. ;p

mia: next post i story ok ;)

beLLa said...

life kami: tulah.dugaan je. b4 tuh dah epy2 je dlm kereta. haish

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails