my beLOVEd follower

Wednesday, October 27, 2010

Award from Asyazain!

malam tadi aku dah tido awal..jadinya pagi neh da takley nak sambung tido lagi. so bukak2 belog, aku dapat award! yeah! lama dah tinggalkan dunia pengawardan neh. (ada ke perkataan tuh?) taram jela labu.. ;p



inila tuan yang bagi award tuh.
AsyaZain namanya.
comel bukan?
nak jadikan menantu?maaf. beliau sudah berpunya.
ngee~



ni pulak awardnya.
comel kah belog ini?
wahh3
blushing jap

MyEm0.Com


b4 tuh, kita kena jawab soalan exam dulu.. meh3...


1. Apakah nama gelaran yg kawan - kawan pernah bagi kat korg yg korg rasa
lawak ?
paling lawak..ulp. ni yang malu nak habaq mai neh.
waktu kat sekola dulu budak2 neh panggil aku 'tambun'. eh, bukan lost world of tambun ea. it just tambun. sebab dulu aku chubby and montel ouh! ni sebab baca buku komsas BM la neh. pasal lembu yang tambun. iskk

2. Korg slalu lawat blog siapa ?
selalu ye? aku suka terjah je blog mana2 yang aku rasa best. btw, aku suka komen orang actually.so agak2 entry tuh best ntuk dikomen, aku komen punyer. jangan risau. becoz 4 me, blogger tuh mesti suka kalau orang komen entry dia kan..sebab aku camtuh gak ;)

3. Apa yg korg rasa AsyaZain kena buat utk blog dia ?
ape ye?
belog dah comel.tuan belog dah comel
aku rasa kena banyak lagi jual barang mura2 kot.baru super duper cute!
ngee~


4. Dalam seminggu berapa kali lawat blog AsyaZain?
seminggu ye. bila aku perasan dia update, aku terjahla.
;)


5. Sila pass award ini kepada 6 org
kawan - kawan anda yg korg rasa blog dia cute..

byk yang cute2 neh...so aku bagi dekat :
cik suraiza yang cun

cik anna boleyn yang kiut
cik pinky yang comel
cik nisa' sayang
cik fikah cute
cik zuk zuhaira anggun

done!
^_^

7 juta orang sayang aku:

Pinky Pixie said...

yatie comel ke blog comel?konpius2.. yt comot kan.. kan.. hehe..
thanx sudi tag =)

beLLa said...

hehe.x2. belog n tuan belog comel! ;)

Nasir Bravo said...

ternyata benar tuan blog mmg comel :)
Ibu Bohong Kita

beLLa said...

haha! eklas ke tak puji neh? ;p

zuk zuhaiza said...

ouh.thanks 4 da award.rasa macam tak laayk je.hehe.nanti sy amik.
btw,u eja name slh lah..tak cute lah.hehe

Belleza~ said...

yay nnt su amik award ni yeh

thanks bella :)

beLLa said...

alamak! maap cik zu. hee~ ape xlayak. cute ape ;)


sue: okayh! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails