my beLOVEd follower

Sunday, October 10, 2010

" GUA TAHU ITU SIAPA"

contest kedua ini lak dari Hamzah Ian. dah lama kot dia buat contest neh. baru sekarang sampai seru aku nak try teka ouh. ni pon sebab tarikh tutupnyer and announce adiah da dekat birthday aku which is 16 Oct! hee~


gua rasa ada dak perempuan sebelah hamzah nga buat peace! tu yang hamzah wat muka malu2 kuceng tuh.. ;p



aku tag,
cik sue
cik bella ayub
cik pinky girl talk


fuhh~ buat gak aku contest neh. susa kot nak teka. ade rezeki adelah ye. akupon da lambat masuk actually. this contest end 14 Oct 2010.

7 juta orang sayang aku:

mia said...

gud luck dear..saya pon join gak

hamzah ian said...

ngeh2... tenkiu sbb join.. btw jom kuar 16hb ni.. nak?

Solihin Zubir said...

padahal xde org pon sebenarnya sebelah dye.. hehe..

beLLa said...

mia: tenkiu2. gudluck to u 2! ;)


hamzah: kuaq gi mane?aku takde member lorh. time tuh bezday aku. nak orang belanja. ;p

beLLa said...

solihin: yeke2? memang tu ke jawapan dye? alaa..

LiFe KaMi said...

macam betul je jwpan tu..hehe
good luck..

beLLa said...

hehe. thanx2! amin! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails