my beLOVEd follower

Friday, October 8, 2010

Maher Zain in Uia part 2


its a long story if i wanna share to u guyz bout that concert night. penat sampai xterupdate belog neh. mmg after balik concert je nak update, but bukak je laptop, mata dah sangat kuyu kot! terus tido and forgot to update my blog. so, here it is.. tengok gambar sambil membebel ok? ;p

this is the situation masa meet the fan petang tuh. starting at 5.30 till 6.30 pm. ramainyer orang Nauzubillah! paling taley blah tiba2 je ramai2 neh serbu ke depan n jerit2. aku ingat dah knape tadi..padahal bukak pintu je.aku tersepit kot kat tengah2 tuh. aiyark~ gambar yang ketiga tuh, patotnyer maher zain lalu situ. tapi dah maghrib and nak semayang, budak2 yang aku agak taley semayang gak neh dah berkumpul ramai2 tunggu dia lalu..jap lagi, keluar pintu laen en..sabaq jela. hadoyai~ melepass lagi nak tengok in person. iskk.



ekspresi muka yang pelbagai coz da saket aty sangat nak beratur. and budak2 neh pon da macam xterkawal. senang citer, nak surrender la. dah malas nak beratur yang memang konfem2 xdapat masuk jugakk -__-



bergambaqq jap ilangkan bosan. tengok muka cik ibah tengah tuh.. da macam ape dah nak ngamok xjumpe maher zain. keh3~


masa neh da tgu nak beratur masuk dalam main hall dah. punyerla sesak! tapi yang penting, sempat bergambaqq. ^_^



tak dapat amek gambar real pon, ngan posterpon jadila kan.. ;p

ni adik mohamad yang azan kat tb 9 tuh. orang cakap dulu dia gemok ea? kuwos je budak ni aku tengok. muka suci lak tuh. si acan ley nak mintak bergambor ngan dia. akupon cakapla,

kau janganla cann..nanti hilang hafalan dia. kau tuh dahla pakai macam nak pegi konsert rock. kah3!

baekla. ini acan. haha!


overall, konsert neh memang best n sangat berbaloi. ade sketsa, gimik and paling best dapat tengok maher zain perform live la kan! hee~ ada inteam, kumpulan budak2 yang nyanyi lagu..

ibu..bergenang air mataku..terbayang..wajahmu yang redup sayu...

sedapp weh dengar live budak2 neh nyanyi. ;)


btw, maher zain bawak 2 lagu..InsyaALLAH and Barakallah lakuma.. best banget! sampai naek bulu roma aku masa diowang nyanyi sama ouh!


gambar2 masa performance sangatla kabur. jadinya aku import dari camera orang laen ye..tp xpe.ade kenangan video yang aku amek.
^____^

gambar maher zain ini dipinjam dari jurugambar professional Firdaus Mahadi.


P/S = amat cemburu dengan mereka mereka yang ada dslr. nak jugakk!!


meh usha entry neh.. PERBEZAAN ANTARA LELAKI DAN PEREMPUAN

6 juta orang sayang aku:

~AmyLiana8886~ said...

wah maher zain tu..hehe

Lizzie Yasmin said...

best nya.... dpt dgr sore dia live tue...

Nobita Sensei said...

haha..a'ahkan..baju mcm nak pegi konsert rock.

beLLa said...

mmg best sangat! hee~

nobita: haha! kan3..;p

miszz90 said...

wah maher zain.. hehehehe i like...

beLLa said...

i like jugakla misz. heheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails